Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

Black Friday


Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
HP
HP NS09-batteri for bærbar PC (VL841AA#ABB)

HP NS09-batteri for bærbar PC

HP NS09 Slim Fit-batteri for bærbar PC
Produktinfo
Produktbeskrivelse

Ekte HP Slim Fit Extended Life-batterier for bærbare PCer gir lengre batteridriftstid for bruk på farten. Disse batteriene er laget for å være helt på linje med bunnen i din Envy-enhet for å opprettholde det glatte, slanke utseendet.

Viktige salgsargumenter og fordeler
    Få ekstra batteridriftstid, ikke ekstra vekt. Ekte HP Slim Fit Extended Life-batterier for bærbare PCer er laget for å passe helt til Envy-PCens glatte, tynne design.
  • Lad opp raskt, når som helst, hvor som helst. Ekte HP Slim Fit Extended Life-batterier for bærbare PCer lades helt opp uavhengig av om PCen er på eller av, og som oftest innen to timer.
  • Du kan være frakoblet i lang tid. Ekte HP Slim Fit Extended Life-batterier for bærbare PCer vil kunne holde deg i gang i opptil 8 til 10 timer (6- og 9-cellers tynne batterier). Se yteprøverapporten for spesifikk batteridriftstid.
  • Få batteridriftstiden du trenger til lange flyturer, møter, kurs og bilturer! Ekte HP Slim Fit Extended Life-batterier for bærbare PCer lar deg arbeide opptil 8 til 10 timer lengre når du er på farten.
  • Ekte HP Slim Fit Extended Life-batterier for bærbare er laget for å passe til din Envy Notebook, og er perfekte for tynn og elegant databehandling på farten.
Inkludert i leveransen
    Batteri


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel