Rabattkoder

Mining

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC


Du er her // Forsiden // DATAUTSTYR // Rekvisita // Blekkpatroner // HP //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
HP
HP nr. 26 blekkpatron,  svart (40 ml) (51626A)

HP nr. 26 blekkpatron, svart(40 ml)

HP 26 - Skriverpatron - 1 x svart - 800 sider
Produktinfo
Produktbeskrivelse

HP nr. 26 blekkpatron, svart, hovedsakelig brukt med HP Deskjet-skrivere i 400- og 500-serien og HP Deskwriter-skrivere i 500-serien, har hurtigtørkende HP proprietært svart blekk som gir vannbestandig svart tekst og grafikk i høy kvalitet.

Viktige salgsargumenter og fordeler
  • Gir fargemulighet på en personlig skriver med profesjonell kvalitet.
  • Fargebasert blekk for dyp svart og klare, profesjonelle resultater. Vannfast, hurtigtørkende blekk gir færre flekker. Ekte HP utskriftskvalitet og pålitelighet. Gir utskrift i høy kvalitet som folk forventer av HP – fra første til siste side.
  • Laget for å brukes med et stort antall HP-skrivere. Det er enkelt å legge i og ta ut patronen, som gir raske, enkle og rene utskiftninger.
  • HP 51626AE (40 ml kapasitet) skriver ut om lag 800 sider ved 5 % dekning med 50 dyser.
  • Hver HP blekkpatron består av et integrert skrivehode og blekktilførsel; designet med blekkpatron som er enkel å legge i og ta ut. Resultatet er et nytt skrivehode og friskt blekk hver gang blekkpatronen skiftes ut, noe som gir optimal utskriftskvalitet og pålitelighet.
  • Gjelder bare Frankrike, Storbritannia og Irland: også tilgjengelig med 20 ml blekk (51626G), som et tilbud med lavere pris/volum til prisbevisste brukere med lavt forbruk.
Målgruppe

HP nr. 26 blekkparon, svart brukes av hjemmebrukere og brukere i små bedrifter som ønsker utskrifter i små og store formater i profesjonell kvalitet med rike, vannbestandige svarte utskrifter.


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel