Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

Black Friday

 

 

 

 

Test av norske nettbutikker

 


 

Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
HP
HP MU09 batteri med lang driftstid for bærbar (WD549AA)

HP MU09 batteri med langdriftstid for bærbar

Vær produktiv lengre
Produktinfo
Produktbeskrivelse

Få mer ut av din HP bærbare PC med HP Long Life-batteri for bærbare PCer. Med en treårig livssyklus og garanti, pluss holdbar design, får du gjort mer samtidig som du sparer penger.

Viktige salgsargumenter og fordeler
    HP har som mål å levere innovative strømløsninger for å øke den bærbare PCens underholdnings- og produktivitetsverdi, og samtidig redusere eierkostnadene - og miljøpåvirkningen.
  • HP Long Life-batteri for bærbare PCer har en levetid på tre år, og reduserer kostnader til batteri siden du må kjøpe færre batterier gjennom levetiden til den bærbare PCen.
  • Med opptil 3 års garantert ytelse kan du få glede av underholdnings- og produktivitetsfunksjonene i din bærbare PC i lengre tid enn med standardløsningene. I tillegg er de ekte HP-batteriene utformet for og testet med alle kompatible bærbare PCer fra HP.
  • Enkel utskifting og en solid, men likevel sikkerhetsbevisst design gjør HP Long Life-batteriet for bærbare PCer enkelt å eie og bruke.
Inkludert i leveransen
    Batteri


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel