Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

Black Friday


Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
HP
HP MU06 batteri med lang driftstid for bærbar (WD548AA)

HP MU06 batteri med langdriftstid for bærbar

Holdbar batteristrøm lengre
Produktinfo
Produktbeskrivelse

Lang livssyklus og batteri, holdbar og sikkerhetsbevisst design og pålitelighetstesting gjør HP Long Life-batteri for bærbare PCer til et smart valg for din bærbare PC fra HP.

Viktige salgsargumenter og fordeler
    HP Long Life-batteriet har en levetid på opptil tre år for å gi trygghet, kostnadseffektivitet og minimal negativ miljøpåvirkning. Og det støttes av en garanti som er tre ganger så lang som levetiden til de fleste litiumionbatterier.
  • HP Long Life-batteri for bærbare PCer har en isolerende sikkerhetsinnpakning som omslutter cellene, flammebestandig innfatning og barrierevegger som isolerer celler fra PCA (Printed Circuit Assembly), som gir en flytende og termisk barriere.
  • Ekte HP-batterier er laget for og testet med alle kompatible bærbare PCer fra HP slik at du kan være sikker på at du får den best mulige batteriløsningen for PCen.
  • Det er ikke nødvendig med teknisk assistanse når det er på tide å bytte batteriet. Du kan enkelt gjøre det selv på minutter - uten spesialverktøy eller ekspertise.
Inkludert i leveransen
    Batteri


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel