Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

Black Friday


Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
HP
HP MU06 batteri med lang driftstid for bærbar (WD548AA#ABB)

HP MU06 batteri med langdriftstid for bærbar

Holdbar batteristrøm lengre
Produktinfo
Produktbeskrivelse

Lang livssyklus og batteri, holdbar og sikkerhetsbevisst design og pålitelighetstesting gjør HP Long Life-batteri for bærbare PCer til et smart valg for din bærbare PC fra HP.

Viktige salgsargumenter og fordeler
    HP Long Life-batteriet har en levetid på opptil tre år for å gi trygghet, kostnadseffektivitet og minimal negativ miljøpåvirkning. Og det støttes av en garanti som er tre ganger så lang som levetiden til de fleste litiumionbatterier.
  • HP Long Life-batteri for bærbare PCer har en isolerende sikkerhetsinnpakning som omslutter cellene, flammebestandig innfatning og barrierevegger som isolerer celler fra PCA (Printed Circuit Assembly), som gir en flytende og termisk barriere.
  • Ekte HP-batterier er laget for og testet med alle kompatible bærbare PCer fra HP slik at du kan være sikker på at du får den best mulige batteriløsningen for PCen.
  • Det er ikke nødvendig med teknisk assistanse når det er på tide å bytte batteriet. Du kan enkelt gjøre det selv på minutter - uten spesialverktøy eller ekspertise.
Inkludert i leveransen
    Batteri


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel