Rabattkoder

Mining

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC


Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
HP
HP LP1965 19-tommers LCD-skjerm (RA374AT#ABB)

HP LP1965 19-tommers LCD-skjerm

En stilig 19-tommers LCD-skjerm med fremragende visningskvalitet, fleksibilitet og ergonomiske funksjoner
Produktinfo
Produktbeskrivelse

Den stilige 19-tommers HP LP1965-flatskjermen har førsteklasses bildekvalitet, fleksibilitet og ergonomiske funksjoner for alle arbeidsstasjons- og kraftbrukere.

Viktige salgsargumenter og fordeler
 • Få skarpe og klare høydefinisjonsvisninger av grafikk- og dataprosjekter med lysstyrke på 300 nit, kontrastforhold på 1000:1, skarpe oppløsninger til 1280 x 1024 og rask responstid på 6 ms [k1]: Plasser skjermen slik det er mest komfortabelt for deg—på en vegg, en svingarm eller sammen med en annen VESA-kompatibel enhet—med HP Quick Release innebygd i stativet [k2]: Gled deg over panoramavisning av data og grafikk. Den tynne innfatningen på denne skjermen (< 12 mm) legger til rette for sømløs, uavbrutt sammenstilling av flere enheter; Reduser rot på skrivebordet, eller monter skjermen på linje med veggen; den integrerte strømforsyningen eliminerer klumpete strømenheter og gir bedre kabelføring; Dra nytte av smart programvare—med HP Display Assistant kan du justere skjermen via programvare i stedet for OSD (on-screen display)
 • I tillegg til en rekke monteringsalternativer hjelper HP LP1965-skjermen deg med å finne den mest komfortable visningsposisjonen via høydejusterbar fot, vipp, sving og 90 graders akserotasjon. Takket være 178 graders visningsvinkler, som gir sikt fra hvor som helst i rommet, kan du dele skjermbildet uten forvrengning med et helt rom med mennesker.
 • To DVI-I-tilkoblinger gir to analoge modi eller to digitale modi slik at du kan arbeide med både eldre og nyutviklet grafikkteknologi. Den innebygde USB-huben forenkler kompatibilitet med en rekke periferenheter, inkludert HP Speaker Bar (tillegg), som legger til høyttalere uten å rote til plassen på skrivebordet.
 • HP LP1965-skjermen er bare enda et produkt som leveres med tryggheten som er standard fra HP. Skjermen er testet og kvalifisert for funksjonalitet rett fra esken og kompatibilitet med stasjonære PCer, arbeidsstasjoner og andre produkter fra HP. Den treårige begrensede garantien støttes av HPs service og kundestøtte fra 65 000 profesjonelle service- og støtteteknikere i 160 land over hele verden.
Egenskaper og fordeler
  Inkludert i leveransen
   VGA-til-VGA-kabel, DVI-D-til-DVI-D-kabel, DVI-I-til-VGA-kabel, USB-kabel, CD-ROM med Pivot Pro-programvare
  Tilbehør
  HP LCD Speaker Bar
  HP LCD Speaker Bar
  366,-
  Kjøp


  Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel