Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

Black Friday

 

 

 

 

Test av norske nettbutikker

 


 

Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
HP
LaserJet 5200-skriveren

HP LaserJet 5200-skriveren

En høyytelses mono A3+ HP LaserJet med høye utskriftshastigheter, allsidighet og enkel administrasjon.
Produktinfo
Produktbeskrivelse

Denne kraftige svart/hvitt-laserskriveren i bredformat A3+ er designet for effektivitet og allsidighet, og den er fleksibel og enkel å administrere for å tilfredsstille dine utskriftsbehov på kontoret.

Viktige salgsargumenter og fordeler
    Oppnå enestående bildekvalitet, skarp tekst, jevne gråtoner og dyp svart med HP ProRes 1200 (1200 x 1200 ppt ved full maskinhastighet). Arbeid effektivt med høye utskriftshastigheter på inntil 35 spm, og første side ut på mindre enn 10 sekunder. Kjører lett komplekse utskriftsjobber med en 460 MHz prosessor og minne som er oppgraderbart opp til 512 MB RAM. Bruk den bransjeledende nettverkstilkoplingen* for enkel deling via HP Jetdirect innebygd utskriftsserver, eller kople til en PC via parallellport eller Hi-Speed USB 2.0-port.
  • Støtte for CompactFlash™ øker tilgjengeligheten til et bredt spekter av tredjepartsløsninger, som f.eks intelligente e-skjemaer og strekkodeutskrift. Bruk det ledige EIO-sporet for å øke produktiviteten med HP høyytelses EIO harddisk. A3+ utskriftskapasitet øker utskriftsområdet, setter deg i stand til å lage prøvetrykk av markedsføringsmateriell, arkitekttegninger, regnskapsdokumenter og regneark. Skriv ut mer effektivt med en valgfri 500 arks papirskuff og dobbeltsidig utskriftsenhet.
  • HP Web Jetadmin (for IT-medarbeidere) eller HP Easy Printer Care-programvare (for sluttbrukere og kontorledere) hjelp til fjerninstallasjon, konfigurering, oppdatering og administrasjon av periferienheter i nettverket. HP Universal Print Driver sørger for at du kan bruke én skriverdriver for å gi sluttbrukerne tilgang til grunnleggende funksjoner på de fleste HP ­skrivere via HP PCL 5 eller driverversjoner for HP Postscript-emulering. Du skifter enkelt ut HP alt-i-ett-tonerkassetten som gir deg sikkerhet for kvalitet og pålitelighet med HPs intelligente utskriftsteknologi.
Inkludert i leveransen
    HP LaserJet 5200-skriver, HP LaserJet svart laserkassett med intelligent utskriftsteknologi (Q7516A), hurtigstartsveiledning, CD med programvare og elektronisk brukerveiledning, strømledning, overleggsplate for kontrollpanelet (kun inkludert ved behov for å endre språket på kontrollpanelet for et land), 100arks universalskuff 1, 250 arks papirskuff 2


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel