Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

Black Friday


Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
HP
HP kunstlerret,  matt, 25 ark/ A3+/ 330 x 483 mm (13 x 19 tm) (Q8731A)

HP kunstlerret, matt, 25 ark/A3+/ 330 x 483 mm (13 x 19 tm)

HP matt kunstlerret, 380 g/m², A3+/330 x 483 mm / 25 ark
Produktinfo
Produktbeskrivelse

Dette bestrøkne kunstpapiret i bomull/polyester-blanding gir resultater med gallerikvalitet, og vil motstå falming i generasjoner [p1]. Det tøyelige lerretet har et spesielt blekkabsorberende belegg som beskytter overflaten mot oppsprekking.

Viktige salgsargumenter og fordeler
  • HPs teknikker er utformet med tanke på at kunstnere og fotografer skal kunne få frem fyldige farger og presise detaljer. HP digitalt kunstpapir og originalt ultra-rent HP Vivera pigmentbasert blekk arbeider sammen for å gi bilder med gallerikvalitet.
  • Velg dette syrefrie, vannbestandige papiret og bevar kvalitetene i kunsten din med utskrifter som vil motstå falming i generasjoner [k1]. HP digitalt kunstpapir er utformet med tanke på at kunstnere og fotografer skal kunne være trygge på at bildene holder seg like fine som den dagen de ble skrevet ut.
  • Du rammer enkelt inn dine kunstpapirutskrifter når du bruker tøyelig bomull/polyester-basert lerret. A3+ format gjør det ideelt for fotografier og forstørrelser. Lerret er også blekkabsorberende for å gi strålende, vannbestandige bilder.
Målgruppe

Profesjonelle fotografer og seriøse hobbyfotografer som ønsker å utvide sitt kreative reportoar ved hjelp av et unikt og oppsiktsvekkende medium. Ideelt til falmingsbestandige, varige portretter, kunst og kommersielle utskrifter.

Egenskaper og fordeler
  • Bomull/polyester-basert, bestrøket tøyelig lerret gir resultater med gallerikvalitet
  • Vekt: 380 g/m², størrelse: A3+/330 x 483 mm
  • Diskret teksturert overflate; syrefritt; spesielt blekkabsorberende belegg hindrer overflatesprekking
  • Motstår falming i generasjoner når de skrives ut med HP 38 Vivera-blekk*
  • * Avhenger av papiret som er brukt. Besøk www.hp.com/go/printpermanence for flere detaljer.


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel