Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

Black Friday


Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
HP
HP K5510 trådløst tastatur (H4J89AA#ABY)

HP K5510 trådløst tastatur

Problemfri og enkel bruk
Produktinfo
Produktbeskrivelse

HP trådløst tastatur er en moderne, avansert utstyrsenhet. Den stilige, ekstremt slanke designen bringer det normale tastaturet opp på et helt nytt nivå. Hvordan fungerer det? Enda bedre enn det ser ut. Overlegen funksjonalitet kombinert med strålende komfort føles fantastisk å berøre. Det er en drøm å skrive på.

Viktige salgsargumenter og fordeler
    HP innebygd trådløst tastatur med tanke på ditt bevegelsesbehov. Trådløs forbindelse på 2,4 GHz er kompatibel med de fleste stasjonære og bærbare PCer og gir frihet til å bevege seg opptil 10 m (30 fot) bort og fortsatt skrive!
  • HPs trådløse tastatur er hypermoderne med sin ekstremt slanke form. Det føles fantastisk å skrive med lave taster av typen med saksmekanisme som reagerer ekstra raskt og er svært behagelige. Regulerbare føtter bidrar dessuten til en mer komfortabel håndleddstilling.
  • Ingen grunn til å belaste armene: Det justerbare tastaturet har to mulige posisjoner slik at du kan finne den som passer din måte å arbeide på. Og med ti hurtigtaster som gir deg mer fart, vil du bli mer kreativ, mer avslappet og mer produktiv.
  • Denne kløktige programvaren knytter 5 HP-kompatible enheter[k1] sammen med 1 nanomottaker. Koble til HP trådløst tastatur og du har fortsatt plass til å legge til 4 enheter til uten å bruke verdifulle USB-porter.
Inkludert i leveransen
    HP trådløst tastatur; Trådløs USB-mikromottaker; 2 AAA-batterier; Dokumentasjon


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel