Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

 

 

 

 

Test av norske nettbutikker

 


 

Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
HP
Ink Black 350 ml.

HP Ink Black 350 ml.

Produktinfo

- HP 80 blekkpatronene er utviklet for å virke sammen med HP 80 skrivehode med renseenheter som en del av et modulært blekksystem. HP 80 blekkpatroner er utformet for å gi profesjonelle resultater som alltid er nøyaktige til minste detalj.
- HP Jetexpress-teknologi gir et 2,54 cm bredt skrivehode med 512 dyser for den raskeste, mest presise utskriften på alle HP Designjet-skriverne. Smarte funksjoner overvåker blekknivåer for å minimalisere muligheten for å gå tom uventet.
- Med sine innebygde intelligente funksjoner virker HP 80 skrivehoder og blekkpatroner automatisk sammen med skriveren og sørger for glimrende resultater hver gang. Renseenheten gjør at skrivehodet varer lenger, og sørger for konsekvent ytelse.
- 350 ml patroner med svart pigmentblekk for utskrift av store volumer eller uovervåket utskrift. Enkelt valg med modulært blekksystem, komponenter skiftes bare ut når de faktisk er tomme.

Tilbehør
HP 80 175 ml cyan
HP 80 175 ml cyan
HP 80 blekkpatron, cyan, 175 ml
736,-
Kjøp
HP 80 175 ml magenta
HP 80 175 ml magenta
HP 80 blekkpatron, magenta, 175 ml
1 045,-
Kjøp


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel