Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

Black Friday

 

 

 

 

Test av norske nettbutikker

 


 

Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
HP
HP hs2340 HSPA+ minikort (QC431AA)

HP hs2340 HSPA+ minikort

Produktinfo
Produktbeskrivelse

HP mobile bredbåndsmoduler er integrerte WWAN-moduler for utvalgte bærbare HP-PCer som muliggjør tilkobling til og tillater roaming i trådløse nettverk i mange land over hele verden. (Separat innkjøpt operatørtjeneste kreves.) Med en bærbar PC som er aktivert for HP mobilt bredbånd og trådløstjeneste kan du sjekke e-post, surfe på Internett og koble til bedriftsnettverk uansett hvor du befinner deg innenfor dekningsområdet, enten du holder deg i ro eller er på farten. Nyt friheten av å koble deg til på flere steder, bredbåndshastigheten, dekningen til 3G-nettverk og sikkerheten, påliteligheten og brukervennligheten til dagens bedrifts-PCer fra HP!

• Integrert 3G WWAN-teknologi fra Qualcomm eller Ericsson gir høyhastighetstilgang til Internett med en enkelt trådløs løsning.


• Ericsson mobil bredbåndmodul (QC431AA) lar deg koble til høyhastighets HSPA+ 3G-nettverk slik at du kan arbeide raskere enn med en enkel 3G-tilkobling.


• Alle kort tillater internasjonal roaming i mange land gjennom støtte for flere UMTS/HSDPA-frekvensbånd og fire GPRS/EDGE-bånd (varierer etter kort, se tabell på neste side) som brukes over hele verden. (Bredbåndstilkobling krever kontrakt for trådløse datatjenester og nettverksstøtte, og er ikke tilgjengelig i alle områder. Kontakt en tjenesteleverandør for informasjon om dekningsområde og tilgjengelighet. Merk at tilkoblingshastigheter vil variere, avhengig av sted, miljø, nettverksforhold og andre faktorer.)

Inkludert i leveransen
    Kort; dokumentasjon


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel