Rabattkoder

Mining

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC


Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
HP
HP Hahnemuhle glatt kunstpapir,  310 g/m², 1067 mm x 10,7 m (42 tm x 35 ft) (Q8735A)

HP Hahnemuhle glatt kunstpapir, 310g/m², 1067 mm x 10,7 m (42 tm x 35 ft)

HP Hahnemühle glatt fint kunstpapir, 310 g/m² - 42" / 1 067 mm x 10,7 m
Produktinfo
Produktbeskrivelse

HP Hahnemühle glatt og fint kunstpapir er et 100 prosent bomullspapir som lar deg lage fine kunstarkiv- og fotografiutskrifter i museumskvalitet. Dette glatte og skinnende hvite papiret gir mesterlig fargeavstemming med livfulle farger og fyldig svart.

Viktige salgsargumenter og fordeler
  • HP Hahnemühle glatt, fint kunstpapir har en skinnende hvit, glatt og matt overflate som gir utskrifter i museumskvalitet for kunst og fotografier, med livfulle farger, fyldig svart og skarpe detaljer. Dette utsøkte papiret er produsert spesielt for HP av Hahnemühle, som har produsert spesialpapir siden 1584.
  • For å gi bedre holdbarhet er HP Hahnemühle glatt, fint kunstpapir kompatibelt med en rekke flytende laminater, og er ideelt for arkivering. HP Hahnemühle glatt, fint kunstpapir er produsert for bruk sammen med HP Designjet-skrivere og HP pigmentert blekk for å gi vakre resultater som tar vare på din kunstneriske visjon.
  • HP Hahnemühle glatt, fint kunstpapir gir reproduksjoner og fotografier med utmerket bildestabilitet og integritet. De vil være lysekte i mer enn 200 år ved bruk sammen med HP Vivera pigmentert blekk [k1].
Målgruppe

Ideelt for kunstnere, profesjonelle fotografier, kunstreproduksjonsbedrifter og leverandører av utskriftstjenester som produserer distinkte, kunstneriske utskrifter.

Egenskaper og fordeler
  • 100 prosent syrefrie medier
  • Vannbestandige og hurtigtørkende utskrifter ved bruk sammen med HP pigmentert blekk
  • Laget spesielt for HP av Hahnemühle.
  • Glatt, matt finish
  • Forbedret lysekthet ved bruk sammen med HP Vivera pigmentert blekk.


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel