Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

Black Friday

 

 

 

 

Test av norske nettbutikker

 


 

Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
HP
HP EV03 batteri med lang driftstid (NH493AA#ABB)

HP EV03 batteri med langdriftstid

HP Long Life-batteri (tilsvarende 6-cellers kapasitet)
Produktinfo
Produktbeskrivelse

Det sikre, testede og brukervennlige HP Long Life-batteriet har en kapasitet tilsvarende 6-cellers batterier, med en mindre miljømessig påvirkning og en lengre garanti enn de fleste andre batterier.

Viktige salgsargumenter og fordeler
    HP Long Life-batteriet er laget med EcoLabel-sertifisert Boston Power “Sonata”-battericeller slik at du kan kjøpe et enkelt batteri som varer i tre år, og redusere antall brukte batterier som ender opp på søppelfyllinger.
  • Du kan selv enkelt skifte ut HP Long Life-batteriet uten teknisk hjelp.
  • Med opptil tre års garantert ytelse kan du få glede av underholdnings- og produktivitetsfunksjonene i din bærbare PC i lengre tid enn med standardløsningene.
  • HP Long Life-batteriet er fylt med sikkerhetsfunksjoner som spesialisolasjon rundt cellene og brannhemmende innfatning rundt hele batteriet, pluss ekstra beskyttelse mot kortslutninger.
  • HP Long Life-batteriet er grundig testet med alle kompatible bærbare PCer fra HP, så du vet du får det beste batteriet for din bærbare PC og behovene du har.
Inkludert i leveransen
    Batteri


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel