Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

Black Friday

 

 

 

 

Test av norske nettbutikker

 


 

Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
HP
HP Espresso hylster til bærbar PC - 40,6 cm (16") (NR401AA#ABB)

HP Espresso hylster til bærbarPC - 40,6 cm (16")

Stilig beskyttelse for din bærbare PC
Produktinfo
Produktbeskrivelse

Se bra ut når du er på farten. HP Espresso-omslag for bærbare PCer er laget av plysjfóret neopren med HP Espresso Imprint-mønster for å gi beskyttelse som ikke tar plass. Bær den alene eller legg den i en veske for å sikre PCen og ha orden i tilbehøret hele dagen.

Viktige salgsargumenter og fordeler
  • Tøff utenpå, myk inni. Neopreneksteriøret på HP Espresso-omslaget for bærbare PCer beskytter PCen mot støv og skitt, og det myke fóret i plysj beskytter mot søl og riper.
  • Allsidig beskyttelse for PCen. HP Espresso-omslaget for bærbare PCer gir full beskyttelse i seg selv, og er også tynt nok til å få plass i favorittvesken din.
  • Én sikker lomme er alt du trenger. Plasser strømledning, mobil mus og viktige papirer i den sikre utvendige lommen på HP Espresso-omslaget.
  • Ønsker du å skille deg ut i mengden med svarte datamaskiner? HP Espresso-omslaget for bærbare PCer gjør så lite av seg at det kan tas med overalt, men har et er fint, men likevel utpreget, mønster av konsentriske sirkler for å reflektere din personlige stil.
  • Spar plass med håndtak som kan skyves inn. HP Espresso-omslaget for bærbare PCer har et uttrekkbart håndtak som gjør PCen enkel å bære når det er trukket ut, og som er ute av syne når det ikke er i bruk.
Inkludert i leveransen
    Veske


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel