Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

Black Friday


Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
HP
HP ENVY 17-3000eo bærbar PC (A2Q37EA#UUW)

HP ENVY 17-3000eo bærbar PC

Sofistikert design. Teknologien du krever. I en klasse for seg selv.
Produktinfo
Produktbeskrivelse

Både inn- og utvendig gir HP ENVY et bestemt uttrykk for hvem du er og gjenspeiler din visjon, kreativitet og uttrykte personlige smak, samtidig som datamaskinen oppfyller dine strenge krav til ytelse, komfort og en utrolig opplevelse av eierskap.

Viktige salgsargumenter og fordeler
    I et eksklusivt samarbeid med ledere innen musikkindustrien har HP konstruert et lydsystem som slipper løs all lyd som musikere har perfeksjonert i studioet. ENVY17 har 6 høyttalere og en subwoofer som gir et av de beste lydsystemene i en bærbar PC
  • Ved å bruke nye materialer og plassere komponenter og lufteåpninger annerledes har HP produkter som føles merkbart kjøligere. Uansett om du bruker den bærbare på skrivebordet eller når du er på farten, vil HP CoolSense automatisk justere for å gi optimalt komfortnivå.
  • Superklart, bakbelyst tastatur som bruker avansert nærhetssensorteknologi til på en intelligent måte å se når det skal slås på og av.
  • Avansert bildesensor ertstatter den tradisjonelle styreplaten for å gi større presisjon og forbedre responsen på bevegelser.
  • Designen har fine, rike funksjoner som hvisker individuelt uttrykk i stedet for å rope.
  • Gir deg full kontroll over hvor, når og hvordan du vil lytte til musikk, tale, spill, filmer eller hvilken som helst lydkilde. Kobles enkelt til hvilket som helst kompatibelt lydsystem med avansert trådløs streaming av lyd med DVD-kvalitet.
Inkludert i leveransen
    Beskyttende hylster til HP bærbar PC


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel