Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

Black Friday

 

 

 

 

Test av norske nettbutikker

 


 

Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
HP
EliteBook 8770w mobil arbeidsstasjon

HP EliteBook 8770w mobil arbeidsstasjon

Produktinfo
Produktbeskrivelse

Kraft til å yte. HPs kraftigste mobile arbeidsstasjon er optimalisert for Windows® 7 Professional, og har profesjonell grafikk med den høyeste ytelsen, ekstrem behandlingskraft, en 43,9 cm (17,3") (diagonalt) skjerm og en meislet design.

HPs kraftigste mobile arbeidsstasjon

• Lag mesterlige design og oppsiktsvekkende animasjoner med grafikk av arbeidsstasjonskaliber fra AMD eller NVIDIA. HP EliteBook 8770w er ISV-sertifisert slik at din mobile arbeidsstasjon kjører jevnt og pålitelig uansett prosjekt.


Kreativitet med forretningsteft

• Spar tid med rask tilgang til favorittfiler med Intel Smart Response Technology2. Du vil også få rask responstid for ting som oppstart av systemet og programmer.


Forretninger på farten

• Arbeid effektivt i dårlig belyste rom eller på nattflyvninger. Det bakbelyste tastaturet i full størrelse1 ofrer ikke komfort.


1 Selges separat eller som en tilleggsfunksjon.

2 Intel Smart Response Technology krever flash cache-modulen (tillegg) og er bare tilgjengelig med ikke-SED harddiskkonfigurasjoner.

Viktige salgsargumenter og fordeler
    Ta kontakt med HP Financial Services for å implementere nyskapende teknologi som er viktig for å øke forretningsverdi og konkurransedyktig differensiering. Mer informasjon om www.hp.com/go/hpfs.


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel