Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

Black Friday


Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
HP
HP EliteBook 8730w mobil arbeidsstasjon (NN270EA#ABN)

HP EliteBook 8730w mobil arbeidsstasjon

Kraft til å yte. Den kraftigste HP mobil arbeidsstasjon.
Produktinfo
Produktbeskrivelse

Kraft til å yte. HP EliteBook 8730w mobil arbeidsstasjon, med en stilig design og en skjerm på 17 tommer diagonalt, leverer uovertruffen datakraft og ytelse slik at du kan gjøre mer ved og borte fra skrivebordet.

Viktige salgsargumenter og fordeler
  • Få den bredeste fargestøtten, den rikeste visuelle kvaliteten og konsistent nøyaktige resultater med HP DreamColor-skjermen (tillegg). ISV-sertifisert arbeidsstasjonsgrafikk med opptil 1 GB VRAM støtter OpenGL, og DirectX-10 gir deg rask og nøyaktig gjengivelse. Dual Link DVI gir støtte (gjennom ekstra forankring) for skjermer med svært høy oppløsning, og eSATA-porten gir rask tilkobling til en ekstern lagringsenhet.
  • Gled deg over nye ytelsesnivåer med Intel® Core™2 Extreme og Quad-Core prosessorer [k1] som kan arbeide i ekte 64-bits miljøer, og 8 GB minnekapasitet [k2]. Fjernovervåk, -diagnostiser og -reparer PCer via nettverket med Intel® Centrino® 2 med vPro™-teknologi [k3]. Du kan enkelt oppgradere eller bytte ut den optiske stasjonen med en ekstra harddisk ved hjelp av oppgraderingsrommet med støtte for to harddisker. En ekstra sekundær harddisk tillater RAID 1-speiling eller RAID 0-striping. Tastatur i full størrelse med separat talltastatur gir funksjonalitet som en stasjonær.
  • Ta opp, skriv på nytt og spill av HD-video med Blu-ray R/RE DVD+/-RW SuperMulti DL-stasjonen (tillegg) [k4], [k5]. Med den praktiske HDMI-porten kan du koble til HD-TV-apparater og skjermer [k6].
  • Bygd for å vare. Forbedrede pålitelighetsfunksjoner som HP DuraCase, HP DuraKeys og HP 3D DriveGuard gir deg en holdbar enhet som er testet og som oppfyller militærstandarden MILSTD 810F for tester som inkluderer støv og høyde over havet [k7]. Bygd for å forenkle. Øk produktiviteten og maksimer brukervennligheten. 2 MP webkamera med Business Card Reader-programvare betyr at du aldri mer glemmer navn, e-postadresser eller telefonnumre, og det er perfekt for video, webkonferanser og VoIP [k8]. Bygd for å beskytte. En rekke tilpassbare sikkerhetsløsninger i flere lag beskytter nettverket, programmene og dataene.


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel