Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

Black Friday


Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
HP
HP EliteBook 8560w mobil arbeidsstasjon (LG661EA#ABN)

HP EliteBook 8560w mobil arbeidsstasjon

Portabelt kraftverk
Produktinfo
Produktbeskrivelse

Ny, utmeislet design

- HP EliteBook 8560w leveres for første gang med radialbørstet skjermdeksel i våpenmetallfarge. Den er også konstruert for å oppfylle tøffe militære standarder (MIL-STD 810G) med hensyn til fall, vibrasjon, støv, fuktighet, høyde over havet og høy temperatur.

Enestående grafikk og ytelse i arbeidsstasjonsklassen
- Maksimer ytelsen på skjermen med profesjonelle AMDor NVIDIA-grafikkløsninger som er testet og sertifisert for pålitelig kjøring av de mest krevende profesjonelle programmene. Utfør flere oppgaver, prosesser og programmer samtidig med annenegenerasjons Intel® Core™ i7- og i5-prosessorer og støtte for opptil fire SODIMMS og totalt 32 GB minne. Og HP Performance
Advisor er en enkel og effektiv programveiviser som leder deg fra den første konfigurasjonen og tilpassingen til optimalisering av systemet for hvert nytt program og hver nye driver du installerer.

Enhetlige og presise farger
- HP DreamColor-skjermen gir en uovertruffen fargegjengivelse og -nøyaktighet til å være en mobil
skjerm. HP DreamColor-skjermen har bredere visningsvinkler, høyere kontrast og 64 ganger så mange farger som støttes på vanlige bærbare PC-skjermer, noe som gjør den til et godt valgt for dem som krever nøyaktige og enhetlige farger fra konsept til produksjon.

Utvid rekkeviddden
- Med AMD Eyefinity-teknologi kan brukerne bruke opptil fem uavhengige skjermer sammen for å danne en stor visningsflate og skape en enestående databehandlingsopplevelse.

Bygd for å forenkle
- SRS Premium Sound gir en stor lydopplevelse til brukere som hører på medierikt innhold eller holder multimedietunge presentasjoner, og til skapere av digitalt innhold som hører på lyd eller surroundlyd slik det var meningen den skulle høres.

Bygd for å beskytte
- HP ProtectTools er en portefølje av sikkerhetsteknologier som er enkle å bruke, robuste og kan administreres sentralt av virksomheter av alle størrelser både på HP-klienter og andre klient-PCe

Viktige salgsargumenter og fordeler
    HP EliteBook 8560w leveres for første gang med radialbørstet skjermdeksel i våpenmetallfarge. Den er også konstruert for å oppfylle tøffe militære standarder (MIL-STD 810G) med hensyn til fall, vibrasjon, støv, fuktighet, høyde over havet og høy temperatur[k1].
  • Maksimer ytelsen på skjermen med profesjonelle AMD- or NVIDIA-grafikkløsninger som er testet og sertifisert for pålitelig kjøring av de mest krevende profesjonelle programmene. Utfør flere oppgaver, prosesser og programmer samtidig med annenegenerasjons Intel® Core™ i7[k2]- og i5[k2]-prosessorer og støtte for opptil fire SODIMMS og totalt 32 GB minne[k3]. Og HP Performance Advisor er en enkel og effektiv programveiviser som leder deg fra den første konfigurasjonen og tilpassingen til optimalisering av systemet for hvert nytt program og hver nye driver du installerer.
  • HP DreamColor-skjermen gir en uovertruffen fargegjengivelse og -nøyaktighet til å være en mobil skjerm. HP DreamColor-skjermen har bredere visningsvinkler, høyere kontrast og 64 ganger så mange farger som støttes på vanlige bærbare PC-skjermer, noe som gjør den til et godt valgt for dem som krever nøyaktige og enhetlige farger fra konsept til produksjon.
  • Med AMD Eyefinity-teknologi kan brukerne bruke opptil fem uavhengige skjermer sammen for å danne en stor visningsflate og skape en enestående databehandlingsopplevelse[k4].
  • SRS Premium Sound gir en stor lydopplevelse til brukere som hører på medierikt innhold eller holder multimedietunge presentasjoner, og til skapere av digitalt innhold som hører på lyd eller surroundlyd slik det var meningen den skulle høres.
  • HP ProtectTools er en portefølje av sikkerhetsteknologier som er enkle å bruke, robuste og kan administreres sentralt av virksomheter av alle størrelser både på HP-klienter og andre klient-PCer.


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel