Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

Black Friday


Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
HP
HP EliteBook 8540p bærbar PC (WD919EA#ABN)

HP EliteBook 8540p bærbar PC

Kraft pluss portabilitet
Produktinfo
Produktbeskrivelse

Kraft pluss portabilitet: Avansert grafikk og ytelse med en 39,6 cm (15,6") diagonalt HD-skjerm [1] og integrert numerisk tastatur i en svært mobil og solid design.

Viktige salgsargumenter og fordeler
    Gi grafikken et løft med HP EliteBook 8540p. Opplev skarpe bilder, jevn video og rask gjengivelse for grafikkintensive programmer med NVIDIAs NVS 5100.
  • Gled deg over nye ytelsesnivåer med den nye 2010 Intel® Core™ i5- og i7-prosessorfamilien som kan arbeide i ekte 64-bits miljøer, og 16 GB minnekapasitet. Del informasjon med høye overføringshastigheter ved å bruke de to USB 3.0-portene. Koble til eksterne skjermer og få skarpere og dypere bilder med DisplayPort.
  • Denne bærbare PCen har en startvekt på bare 2,95 kg, og kombinerer førsteklasses design med solid konstruksjon. HP EliteBook 8540p er laget for å oppfylle tøffe militære standarder (MIL-STD 810G) med hensyn til vibrasjon, støv, fuktighet, høyde over havet og høy temperatur. Platinafargen gir den perfekte finishen.
  • Bygd for å forenkle. HP SkyRoom sørger for praktiske videokonferanser direkte fra den bærbare, og gjør det mulig med konferanser med opptil 4 steder samtidig. En fullt funksjonell 90 dagers prøveversjon er inkludert, med valg for å oppgradere når prøveperioden utløper. Integrert HP mobilt bredbånd (tillegg) gir praktisk tilgang til Internett, bedriftens intranett og e-post på flere steder enn noen gang. Med WWAN-kortet installert kan du også få en GPS-mottaker (Global Positioning System) til å fastslå posisjonen din. Koble dette med mange lett tilgjengelige programmer for å gjøre den bærbare PCen om til en GPS-enhet. HP QuickLook 3 gir rask tilgang til e-post, kalender, kontakter og oppgaver med et trykk på en knapp, uten lang oppstartstid. HP QuickWeb gir tilgang til Internett på sekunder... selv når datamaskinen er slått av.


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel