Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

Black Friday


Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
HP
HP EliteBook 8470w mobil arbeidsstasjon (LY543EA#ABY)

HP EliteBook 8470w mobil arbeidsstasjon

  Produktinfo
  Produktbeskrivelse

  Arbeidsstasjonskraft Bærbar mobilitet. HPs mest reisevennlige arbeidsstasjon er optimalisert for Windows® 7 Professional, og har ISV-sertifisert grafikk av arbeidsstasjonskaliber og kraftig behandling med en solid design og en 35,5 cm (14") (diagonalt) skjerm.

  Bygd for designmarkedet.

  • Maksimer skjermytelsen med grafikk av arbeidsstasjonskaliber som er klar til å utvikle intense visualiseringer og imponerende animasjoner.


  Tåler påkjenningene ved mobil drift.

  • Når du investerer i en så kraftig datamaskin som denne, vil du at den skal vare. HP EliteBook 8470w oppfyller tøffe militære standarder (MIL-STD 810G) med hensyn til fall, vibrasjon, støt, støv, høy og lav temperatur, temperatursjokk, fuktighet og høyde over havet1.


  Stol på en bærbar PC som virkelig er bygd for bedrifter.

  • Spar tid med rask tilgang til favorittfiler med Intel Smart Response Technology2. Du vil også få rask responstid for ting som oppstart av systemet og programmer.


  1 Testingen ble ikke utført for å demonstrere egnethet for DOD-kontaktskrav eller for militær bruk. Testresultatene er ikke en garanti for fremtidig ytelse under disse testforholdene.

  2 Intel Smart Response Technology krever en ikke-WWAN-modul i tillegg til ekstra flash cache-modul, og er bare tilgjengelig med ikke-SED harddiskkonfigurasjoner.

  Viktige salgsargumenter og fordeler
   Ta kontakt med HP Financial Services for å implementere nyskapende teknologi som er viktig for å øke forretningsverdi og konkurransedyktig differensiering. Mer informasjon om www.hp.com/go/hpfs.


  Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel