Rabattkoder

Mining

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC


Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
HP
HP EliteBook 2540p bærbar PC (WK304EA#ABN)

HP EliteBook 2540p bærbar PC

Lett arbeidsbyrden
Produktinfo
Produktbeskrivelse

HPs aller beste, fullpakket av funksjoner, funksjonalitet og førsteklasses design for de mest kresne forretningsbrukere

Viktige salgsargumenter og fordeler
    Konfigurer HP EliteBook 2540p slik den best dekker dine behov. Velg en prosessor med standardspenning og full ytelse og en 7200 rpm harddisk for maksimal ytelse. Eller få en praktisk optisk stasjon eller sekundær harddisk ved å velge lavspenningsprosessor og en 5400 rpm harddisk. Begge konfigurasjonene tilbyr Intel vPro™-teknologi [k1] slik at du kan fjernovervåke-, -diagnostisere og -reparere PCer via nettverket, selv om operativsystemet i et system ikke fungerer eller er slått av. HP EliteBook 2540p har også flere batteriløsninger for maksimal fleksibilitet.
  • Bruk den mindre og brukervennlige DisplayPort-kontakten til å koble til eksterne skjermer og få skarpere og dypere bilder
  • HP EliteBook 2540p har en startvekt på bare 1,5 kg og har chassis i børstet aluminium med platinafarget finish. Den solide konstruksjonen og HP DuraCase hjelper med å beskytte den bærbare mot slitasje. Den er laget for å oppfylle tøffe militære standarder (MIL-STD 810G) [k2] med hensyn til vibrasjon, støv, fuktighet, høyde over havet og høy temperatur. Det væskebestandige tastaturet med avløp hjelper med å beskytte følsom elektronikk og viktige komponenter mot mindre søl, og HP DuraKeys [k3] beskytter overflaten på tastene.
  • HP QuickLook 3 lar deg lese og skrive e-post og kalender-, oppgave- og kontaktinformasjon på sekunder ved hjelp av et tastetrykk - uten at du må starte opp PCen. [k4] Og HP QuickWeb [k5] gir tilgang til Internett på sekunder... selv når datamaskinen er slått av. Bygd for å ta vare på. HP Power Assistant [k6] er et enkelt verktøy som lar deg spare strøm, forlenge batteriets driftstid, nøyaktig overvåke dine rapporterte strømbehov og rapportere strømforbruket til arbeidsstyrken. HP EliteBook 2540p er utformet med tanke på miljøet, og er laget med minst 12 % resirkulert plast.


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel