Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

Black Friday


Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
HP
HP Designjet T770-skriver på 1118 mm, harddiskversjon (CN375A#B19)

HP Designjet T770-skriver på 1118mm, harddiskversjon

En pålitelig Plug&Play-skriver for små arbeidsgrupper.
Produktinfo
Produktbeskrivelse

Få mer gjort med denne pålitelige Plug&Play-skriveren som kan vokse med virksomheten. Rask, pålitelig og brukervennlig med frontmatet topprull, innebygd nettverk og minneoppgraderinger. Lag meget presise strektegninger med HP Vivera-blekk.

Viktige salgsargumenter og fordeler
  • Overhold tidsfristene uten å ofre kvalitet med 2 A1-sized-utskrifter per minutt ved hjelp av en rask utskriftsinnstilling (Economode). Få bedre mediehåndtering med denne praktiske, plassbesparende og problemfrie skriveren med frontmatet topprull. Det innebygde nettverkskortet sørger for enkel deling. Utvid mulighetene med systemforbedringer som mer minne på opptil 8 GB minne[k1] og PostScript-tilbehør[k2]. Skriv ut satsvise filer uten å måtte åpne noe program ved hjelp av det gratis HP Instant Printing.
  • Du får dype, mørke svartfarger og fine detaljlinjer med 6 HP Vivera-blekk, inkludert matt og fotosvart og et grått blekk. Produser skarp tekst og tegninger med forbedret streknøyaktighet på 0,1 % og en minste strekbredde på 0,02 mm[k3]. Lag storslagne, imponerende plakater med Serif PosterDesigner Pro for HP[k4]. Lag flotte utskrifter på nytt, forbedret HP-brevpapir og HP Recycled Bond Paper (papir på 100 % resirkulert base). Optimaliser blåkopier med den nye utskriftsmodusen for generisk naturlig kalkérpapir.
  • Med denne skriveren kan du arbeide med stor trygghet fordi den håndterer komplekse filer. Øk minnekapasiteten med en utgave av skriveren med harddisk på 160 GB og 8 GB minne for rask filbehandling[k1]. Få bredere operativsystemstøtte for de fleste DAK-programmer med original HP-GL/2 og RTL. Få effektive og pålitelige utskrifter med HPs originale utskriftsrekvisita og utskriftsmateriell. Administrer skriverparken og kostnadene med HP Web Jetadmin, den innebygde webserveren og HP-regnskapsverktøyet.
Inkludert i leveransen
    Skriver; skrivehoder; 160 MB harddisk; introduksjonsblekkpatroner; skriverstativ; spindel; hurtigreferansehåndbok; oppsettplakat; Serif PosterDesigner Pro for HP-plakat; oppstartsprogramvare; strømledning


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel