Rabattkoder

Mining

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC


Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
HP
HP Designjet 510-skriver 1 067 mm (CH337A#B19)

HP Designjet 510-skriver 1 067 mm

Skriv enkelt ut CAD-tegninger i stort format med HPs rimeligste frittstående skriver.
Produktinfo
Produktbeskrivelse

Den nye HP Designjet 510-skriveren er HPs rimeligste frittstående skriver for små studioer, og lar deg skrive ut CAD-tegninger i stort format internt. Oppnå imponerende resultater raskt og enkelt, med fine linjer og utmerket bildekvalitet.

Viktige salgsargumenter og fordeler
    Produser strektegninger, planer eller skjemaer i A1-sized på en lang rekke utskriftsmedier i stort format fra HP, på så lite som 55 sekunder. Utskrift av HP-GL/2- og PLT-filer er raskt og enkelt: HP Instant Printing gir mulighet for utskrift av svært detaljerte tegninger og planer med ett klikk. Denne Designjet-skriveren for store formater kan enkelt deles med opptil 3 brukere i et lite studio: tilkoblingsalternativer inkluderer nettverkskort og USB. Har full kompatibilitet med de nyeste programmene og operativsystemene.
  • Produser resultater med livfulle, slående bilder som overgår kundens forventninger, takket være skriverens oppløsning på 2400 x 1200 optimerte dpi. Konsistent høy kvalitet på tekniske CAD-tegninger, med skarpe detaljer i farger og svart-hvitt, og nøyaktige linjer så tynne som 0,04 mm. Behandle enkelt komplekse filer med 160 MB minne. Skriv trygt ut HP-GL/2- og PLT-filer i viten om at HP sørger for HP-GL/2-støtte i toppkvalitet.
  • Få høy kvalitet og pålitelighet til en rimelig pris, som betyr at du kan levere CAD-tegninger i topp kvalitet til kundene, og samtidig gjøre bruk av interne ressurser. Kostnadseffektiv utskrift i samsvar med dine behov; velg 28 ml fargeblekkpatroner for mindre fargeintensive prosjekter, eller velg 69 ml fargeblekkpatroner og svarte blekkpatroner for store utskriftsjobber. Betjeningen er enkel med et intuitivt kontrollpanel som forenkler brukerinteraksjon. Pålitelige HP-rekvisita minimerer avbrudd.
Inkludert i leveransen
    Skriver; spindel; skrivehoder (4 x 1 farge hver); introduksjonsblekkpatroner; Hurtigreferansehåndbok; oppsettplakat; startprogramvare; kundeserviceveiledning; strømledning
Tilbehør
HP 82 69 ml svart
HP 82 69 ml svart
HP 82 69 ml svart blekkpatron
499,-
Kjøp
HP 11 svart skrivehode
HP 11 svart skrivehode
HP 11 skrivehode, svart
502,-
Kjøp
HP 11 magenta skrivehode
HP 11 magenta skrivehode
HP 11 skrivehode, magenta
502,-
Kjøp
HP Universal Bond-papir – 610 mm x 45,
HP Universal Bond-papir – 610 mm x 45,
HP Universal Inkjet Bond Paper - 80 g/m², 24" / 610 mm x 45,7 m
125,-
Kjøp


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel