Rabattkoder

Mining

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC


Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
HP
HP Designjet 1xx/5xx 24-tommers stativ og hylle (Q1246B)

HP Designjet 1xx/5xx 24-tommers stativog hylle

Produktinfo
Produktbeskrivelse

mediehyllen og stativet lar deg plassere Designjet-skriveren der den er mest tilgjengelig. Hjulene gjør at skriveren enkelt kan flyttes innenfor kontoret. Mediehyllen samler arbeid i forskjellige størrelser ved siden av skriveren, og frigir verdifull skrivebords- eller oppbevaringsplass.

Viktige salgsargumenter og fordeler
    Plasser storformatskriveren der du ønsker, med ekstra mediehylle og stativ. Du kan plassere stativet slik at det er tilgjengelig for en arbeidsgruppe, eller der det ikke er i veien. Hjulene gjør det lett å flytte skriveren.
  • Designjet-mediehyllen og -stativet er god økonomi: flytting av en storformatskriver kan være vanskelig uten hjelp. Rullestativet tar vekten for deg slik at du kan plassere den der du ønsker og gjøre tilgangen enklere.
  • Plasser Designjet på stativet og frigi plass på skrivebordet. Skyv den inn mot en vegg eller fellesområde. Uansett om du skriver ut postkort eller plakater vil mediehyllen spare plass ved å samle alt arbeidet ved skriveren til du har bruk for det.


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel