Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

Black Friday


Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
HP
HP Designjet 110plus r-skriver (C7796H#B19)

HP Designjet 110plus r-skriver

Den allsidige, budsjettvennlige flerformats fargeskriveren som skriver ut fra A5 til A1+.
Produktinfo
Produktbeskrivelse

Utvid den bedriftsinterne fargeutskriftskapasiteten i et utvalg av standard og storformat papirstørrelser, alt til lav innkjøpspris. Den allsidige, flerformats HP Designjet 110plus produserer profesjonelle resultater for alle dine dokumentbehov.

Viktige salgsargumenter og fordeler
  • Praktisk papirhåndtering gjennom tre uavhengige papirbaner lar deg skape et bredt utvalg dokumenter. Bruk standardskuffen til vanlige og egendefinerte papirformater opptil A2+, den manuelle papirbanen foran til formater i opptil 625 mm bredde og den bakre manuelle papirbanen til papir med en tykkelse på opptil 0,4 mm. Skriveren håndterer papirvekter på opptil 300g/m², har 609 mm bred standard rullmating[k1] og støtter et bredt utvalg av papirtyper som bestrøket, tykt bestrøket, glanset og CAD-medier for strektegninger og gjengivelser.
  • Bli kvitt outsourcing-kostnader i forbindelse med komplekse utskriftsjobber eller tilfeldige storformatbehov. Skriv ut overdimensjonerte forretningsdokumenter, CAD-strektegninger, skjematiske fremstillinger og gjengivelser enkelt og kostnadseffektivt. Denne rimelige skriveren bruker fire blekkpatroner og separate skrivehoder som kan skiftes individuelt for å spare tid og penger. Kontroller blekkmengden som brukes ved å velge den ideelle utskriftskvaliteten fra kladd til endelig utskrift. Bruk Rask modus for å spare blekk, og Best utskriftsmodus best blekkdekning.
  • HP-blekkpatronen med pigmentbasert svart blekk[k2] sikrer presis blekkplassering for tydelige, skarpe linjer og tekst. Den sørger også for varige utskrifter for arkivering av CAD-tegninger og arkitekturplaner. Oppnå ensartede, profesjonelle resultater med høy bildekvalitet fra spesialformulerte blekktyper, 1200 dpi og HP Color Layering Technology, som sammen gir et bredere fargespekter, kontinuerlige toner og jevne overganger. Skriv ut med opptil 11 spm (A4) og opptil 90 sekunder per side (A1) i rask modus.
Inkludert i leveransen
    HP Designjet 110plus-skriver, standard rullmating, skrivehoder (4), blekkpatroner 
(4), papirskuff i , utskuff, dokumentasjon og driverprogramvare, installeringsplakat, hurtigreferanseveiledning, USB-kabel, strømledning
Tilbehør
HP Blekk HP c4838ae serie
HP Blekk HP c4838ae serie
HP 11 blekkpatron, gul
434,-
Kjøp
HP Blekk HP c4837ae serie
HP Blekk HP c4837ae serie
HP 11 blekkpatron, magenta
437,-
Kjøp
HP Blekk HP c4836ae serie
HP Blekk HP c4836ae serie
HP 11 blekkpatron, cyan
462,-
Kjøp
HP 10 svart blekkpatron
HP 10 svart blekkpatron
HP 10 blekkpatron, svart
479,-
Kjøp


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel