Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

 

 

 

 

Test av norske nettbutikker

 


 

Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
HP
Compaq L5009tm 38,1 cm (15") LCD-berøringsskjerm

HP Compaq L5009tm 38,1 cm(15") LCD-berøringsskjerm

En fullstendig ny og unik måte å registrere berøring på - levert i en holdbar design
Produktinfo
Produktbeskrivelse

Gjør rutineoppgaver enklere og gled deg over en mer produktiv arbeidsplass med den nyutviklede berøringsskjermteknologien som er innebygd i HP Compaq L5009tm 38,1 cm (15") berøringsskjerm, og som gir rask og enkel interaktivitet på skjermen.

Viktige salgsargumenter og fordeler
    APR (Acoustic Pulse Recognition) er en forbedret teknologi som er innebygd i hver HP Compaq L5009tm-skjerm. Med bare et glassoverlegg foran skjermen, sammen med et lite elektronisk kontrollerkort, gir APR-teknologien et nytt sett med fordeler som bare delvis er oppnådd tidligere med andre berøringsteknologier. I motsetning til eldre SAW-teknologi (Surface Acoustic Wave), som lytter etter fingre som berører skjermen, idetifiserer APR-teknologien skjermtapp enklere ved at den gjenkjenner flere lyder som lages når glasset berøres på en bestemt posisjon. Så uansett om du bruker en penn, et kredittkort eller en fingernegl til å tappe fra skjermbilde til skjermbilde, blir inndataene gjenkjent.
  • HP Compaq L5009tm-skjermens glasskjerm har lang holdbarhet og er et mer skademotstandig alternativ til filmbelagte skjermer. Den har også en stabil, avtakbar fot som er laget spesielt for de fysiske utfordringene ved tøff berøringsskjermbruk.
  • Behold mer av overskuddet med HP Compaq L5009tm ved å la kundene finne produkter i hyllene med enkel berøring, eller ved å glede dem med rask utsjekking. Berøringsskjermteknologi øker også tilgjengelig arbeidsplass ved å nesten eliminere behovet for separat tastatur og mus, og bidrar til å gjøre bedriften mer effektiv og produktiv.
  • Forretningsbehovene dine dekkes med HP Compaq L5009tm. Hver skjerm har en treårig begrenset garanti, er støttet av HPs verdensdekkende organisasjon for service og støtte og er kompatibel med HPs kontorprodukter.
Inkludert i leveransen
    Avtakbar VGA-kabel, avtakbar strømledning, dokumentasjonssett og bruker-CD.


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel