Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

Black Friday


Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
HP
HP Color LaserJet 250-arks mateskuff (CB500A)

HP Color LaserJet 250-arks mateskuff

Produktinfo
Produktbeskrivelse

Sørge for sluttbruker- og arbeidsgruppeproduktivitet med denne enkle papirskuffen som åpner for mediefleksibilitet og gjør det mulig å skrive ut lengre uten etterfylling.

Viktige salgsargumenter og fordeler
    Utvid papirkapasiteten til din HP Color LaserJet ved å legge til en ekstra 250-arks papirskuff som er enkel å installere. Skriv ut på mediestørrelser fra 100 x 148 til 216 x 356 mm (inkludert A4, A5, A6, B5 10x15 cm, konvolutter og postkort).
  • Forbedre produktiviteten med en papirskuff som gir fleksibilitet til å skrive ut på en rekke medietyper, inkludert vanlig, foto-, glanset, brev- og brosjyrepapir, i tillegg til transparenter, etiketter og konvolutter.
  • Dekk arbeidsgruppens behov med HP-ytelse og -pålitelighet uten sidestykke. Sørg for forretningsproduktivitet med støtte for medievekter fra 60 til 163 g/m² (opptil 176 g/m² med postkort, opptil 220 g/m² med HP Color Laser glanset fotopapir).
Inkludert i leveransen
    HP Color LaserJet 250-arks papirskuff, installeringsark


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel