Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

Black Friday


Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
HP
HP Collector Satin-lerret – 1524 mm x 15, 2 m (60 tm x 50 fot) (Q8711A)

HP Collector Satin-lerret – 1524 mm x 15, 2 m(60 tm x 50 fot)

HP Collector satenglerret 400 g/m² - 60" /1 524 mm x 15,2 m
Produktinfo
Produktbeskrivelse

HP Collector Satin Canvas er ideell for utskrift av utstillingskopier i museumskvalitet, skarpe svart-hvitt-fotografier og samlerutgaver. Dette tykke, naturhvite bomullslerretet har en satengfinish.

Viktige salgsargumenter og fordeler
    Med HP Collector satenglerret kan du lage vakre utskrifter i museumskvalitet med konsistente, nøyaktige farger. Dette tunge papiret har et tradisjonelt kunstutseende, og er laget av naturhvitt bomullslerret med satengfinish.
  • Forbedre produktiviteten — HP Collector satenglerret tørker raskt slik at du kan håndtere, behandle og etterbehandle utskriftene uten å bekymre deg om fargesmitte eller lange tørketider. Dette kunstlerretet strekkes enkelt uten å sprekke for å lage eksklusive kunsttrykk.
  • HP Collector satenglerret er ideelt for reproduksjoner og fotografier med utmerket bildestabilitet og integritet. Gir holdbare og falmingsmotstandige bilder når det brukes sammen med HPs pigmenterte blekk.
Målgruppe

Kunstnere, profesjonelle fotografer, kunstreproduksjonsbedrifter og leverandører av grafikkorienterte kopitjenester som ser etter et holdbart medium i høy kvalitet med en distinkt satengfinish.

Egenskaper og fordeler
  • 100 prosent bomull, naturhvit base.
  • Glatt satengfinish.
  • Syrefritt og pH-nøytralt for arkivering og fargestabilitet.
  • Kan strekkes for enkel montering og etterbehandling.
Inkludert i leveransen
    Rull med utskriftsmateriell


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel