Rabattkoder

Mining

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC


Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
HP
HP CE403AC magenta kontrakt original LaserJet-tonerkassett (CE403AC)

HP CE403AC magenta kontrakt originalLaserJet-tonerkassett

HP 507 LaserJet-utskriftsrekvisita
Produktinfo
Produktbeskrivelse

HP 507 LaserJet-utskriftsrekvisita sørger for høy produktivitet i bedriften. Unngå arbeid og utgifter til nye utskrifter. Produser flotte forretningsdokumenter og presentasjoner. Spar tid og penger når du skriver ut markedsføringsmateriell på kontoret.

Viktige salgsargumenter og fordeler
    Produser slående dokumenter og markedsføringsmateriell med originale HP LaserJet-tonerkassetter med HP ColorSphere-teknologi. Bruk originale HP LaserJet-tonerkassetter og en et stort utvalg av laserpapir for å få resultater i profesjonell kvalitet på kontoret. Bruk HP-papir for LaserJet-skrivere for å få optimale resultater. Velg mellom HP-papir i mange størrelser og med forskjellig finish og vekt.
  • Hold utskriftskostnadene nede og oppretthold produktiviteten. Originale HP LaserJet-tonerkassetter gir konsistent og uavbrutt utskrift. Kassettene er konstruert for eksepsjonell pålitelighet, så du unngår sløsing med rekvisita og kostbare forsinkelser. Velg kassetter med høy kapasitet for hyppig utskrift.
  • Installer kassetter raskt og enkelt. Innebygd intelligens i originale HP Laserjet-tonerkassetter gjør sporing av bruk og gjenbestilling enkelt. Gled deg over enkel resirkulering - kassetter som returneres via HP Planet Partners resirkuleres på ansvarlig måte[k1]. HP vil aldri etterfylle tonerkassetter, selge dem på nytt eller sende dem til søppelfyllinger.


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel