Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

Black Friday

 

 

 

 

Test av norske nettbutikker

 


 

Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
HP
HP Business-ryggsekk i nylon (BP849AA)

HP Business-ryggsekk i nylon

Produktinfo
Produktbeskrivelse

- HP Business-ryggsekk i nylon er en solid all-round-ryggsekk for mobile brukere og studenter. Den er laget av holdbar nylon med ekstra polstring i ryggen og på skulderstroppene, og er utformet med tanke på komfort. Et skumpolstret håndtak gjør det også enkelt å løfte eller bære den. Den har massevis av plass for materiell og bøker i de tre delene med glidelåslukking, pluss et ytre rom for mobiltelefon eller PDA. Du kan lett transportere en bærbar PC på opptil 17,3" (43,92 cm), eller oppbevare en mini-PC eller tynn og lett bærbar PC på opptil 12,1" (30,73 cm) i en innebygd lomme i neopren. Og for moro skyld vil den gjennomgående åpningen for hodetelefoner sikre tilgang til en MP3-spiller som du også kan oppbevare på innsiden.
- HP Business-ryggsekk i nylon er en solid all-round-ryggsekk for mobile brukere og studenter. Den er laget av holdbar nylon med ekstra polstring i ryggen og på skulderstroppene, og er utformet med tanke på komfort.

Inkludert i leveransen
    HP Business-ryggsekk i nylon; dokumentasjon


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel