Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

 

 

 

 

Test av norske nettbutikker

 


 

Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
HP
Blekk HP c4814ae serie 13 sort

HP Blekk HP c4814ae serie13 sort

HP 13 blekkpatron, svart
Produktinfo
Produktbeskrivelse

Blekkpatron HP serie 13. Inneholder 28ml.

Viktige salgsargumenter og fordeler
  • Få skarp svart tekst og stabil, enestående utskriftskvalitet. Patentert blekk i HP 13 svart blekkpatron og HP Smart utskriftsteknologi[k1] i rekvisita og skriver er konstruert sammen for å produsere klare og skarpe resultater hver gang du skriver ut.
  • Problemfri utskrift og lite vedlikehold. HP 13 svart blekkpatron, 28 ml, er konstruert sammen med skriveren og er enkel å installere og lett å bytte ut. Du varsles automatisk når det er lite blekk eller tomt for blekk. Administrasjon av rekvisita er enkelt med nyskapende HP Smart utskriftsteknologi[k1].
  • Spar tid, og realiser fortløpende besparelser med HP 13 blekkpatron, svart, som kan skiftes ut enkeltvis. Denne blekkpatronen er konstruert sammen med skriveren for å produsere stabile, profesjonelle resultater, og den er skreddersydd for å møte dine brukerbehov med glimrende økonomi. Enkeltstående blekkpatroner gir muligheten for økonomisk erstatning av bare den blekkpatronen som er gått tom.
Målgruppe

Profesjonelle forretningsfolk i små arbeidsgrupper og høyproduktive enkeltpersoner.


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel