Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

Black Friday

 

 

 

 

Test av norske nettbutikker

 


 

Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
HP
HP ATI FirePro V5800 1 GB grafikkort (WL050AA)

HP ATI FirePro V5800 1GB grafikkort

Produktinfo

Overview
Presenterer ATI FirePro V5800-grafikkakseleratoren for arbeidsstasjoner fra AMD. Denne arbeidsstasjonsløsningen for mellomområdet med 1 GB GDDR5 rammebufferminne er ideell for brukere som arbeider med store modeller og shaderintensive programmer, og har en stor rammebuffer for komplekse og store datasett og en 30-bits visningskanal som gir nøyaktig fargegjengivelse og overlegen visuell kvalitet. ATI FirePro V5800 ultraparallell behandlingsarkitektur, som er basert på en ny generasjon GPU med 800 Stream-prosessorenheter, maksimerer kapasiteten med automatisk dirigering av grafikkressurser dit det er nødvendig. ATI FirePro V5800 har tre uavhengige utganger med støtte for Eyefinity-teknologi og gir bedre produktivitet til mye lavere anskaffelses- og driftskostnader. Med opprinnelig multikortstøtte kan brukere i tillegg se mer og gjøre mer ved bruk av seks skjermer som drives av to ATI FirePro V5800-produkter på samme HP-arbeidsstasjon.

Features
• Utmerket avveining mellom ytelse og pris rettet mot det profesjonelle mellommarkedet.


• Eyefinity-kompatibel grafikkakselerator lar deg styre opptil tre skjermer samtidig. (Eyefinity-teknologi støttes på Windows 7, Windows Vista og Linux)


• Skalerbar ultraparallell behandlingsarkitektur med 800 Stream-kjerner


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel