Rabattkoder

Mining

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC


Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
HP
HP ATI FirePro V4800 1 GB grafikkort (WL049AA)

HP ATI FirePro V4800 1GB grafikkort

Produktinfo

Overview
Presenterer FirePro V4800-grafikkakseleratoren for arbeidsstasjoner fra AMD. Denne arbeidsstasjonsløsningen på startnivå med 1 GB GDDR5 rammebufferminne er ideell for CAD-brukere i startfasen som arbeider med større modeller for komplekse og store datasett og en 30-bits visningskanal som gir nøyaktig fargegjengivelse og overlegen visuell kvalitet. ATI FirePro V4800 har tre uavhengige utganger med støtte for Eyefinity-teknologi og gir bedre produktivitet til mye lavere anskaffelses- og driftskostnader. Med opprinnelig multikortstøtte kan brukere i tillegg se mer og gjøre mer ved bruk av seks skjermer som drives av to ATI FirePro V4800-produkter på samme HP-arbeidsstasjon.

Features
• Enestående ytelse i 3D-startsegmentet


• Styr opptil tre uavhengige 30-tommers (76,2 cm) skjermer samtidig med Eyefinity-teknologi. (Eyefinity støttes på Windows 7, Windows Vista og Linux.)


• Skalerbar ultraparallell behandlingsarkitektur med 400 Stream-kjerner


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel