Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

Black Friday

 

 

 

 

Test av norske nettbutikker

 


 

Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
HP
90 W universell strømadapter med USB

HP 90 W universell strømadaptermed USB

Adapter som passer til nesten alle bærbare PCer og lader nettbrettet.[k1]
Produktinfo
Produktbeskrivelse

Den universelle strømadapteren er testet for å fungere med praktisk talt alle bærbare PCer og er et ideelt ekstra-, erstatnings- eller reisetilbehør. Dessuten kan den innebygde USB-porten brukes til lading av bærbar PC og musikkspiller, telefon eller nettbrett samtidig.

Viktige salgsargumenter og fordeler
    Praktisk talt alle PCer. Denne allsidige adapteren på 90 W leveres med 12 tips som driver de fleste bærbare PCer i verden. Det betyr at de 10 fremste PC-merkene i verden kan bruke én adapter, uansett merke eller modell.
  • Fleroppgavekjøring på sitt beste. Nå kan du lade den bærbare PCen og en annen enhet samtidig med samme adapter. Integrert USB-port (2.1A) lader telefonen, driver spiller og fungerer perfekt med de populære nettbrettene.
  • Streng kvalitetskontroll. Bygd for å yte og vare på alle merker. Hvis du verdsetter 70+ års erfaring og noen av bransjens tøffeste teststandarder, bør du stole på HP 90 W universell strømadapter med USB.
  • PC-merker spiller ingen rolle. Universaladapter sparer deg for tid, øker fleksibiliteten og gjør hverdagen enklere. Selv om alle i hjemmet bruker forskjellige typer bærbare PCer, passer den likevel, slik at du kan surfe og arbeide.
Inkludert i leveransen
    Strømadapter; Strømledning; Likestrømtips; Brukerhåndbok; Garantikort


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel