Rabattkoder

Mining

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC


Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
HP
HP 90 Value Pack 400-ml gul blekkpatron og skrivehode (C5081A)

HP 90 Value Pack 400-mlgul blekkpatron og skrivehode

HP 90 økonomipakning med skrivehode, gul, og blekkpatron, 400 ml
Produktinfo
Produktbeskrivelse

HP 90 blekkpatroner gir konsekvent enestående resultater på alt fra nøyaktige strektegninger til fargebilder i fotokvalitet. HPs patenterte blekkformuleringer fungerer sammen med Designjet 4000-skrivere for rask, pålitelig og kostnadseffektiv ytelse.

Viktige salgsargumenter og fordeler
  • Et smart valg. HP 90 blekkpatroner gir konsistente resultater på alt fra nøyaktige strektegninger til fargebilder i fotokvalitet. Patentert HP-blekk designes med HP Smart utskriftsteknologi[k1] i rekvisita og skriver for å optimalisere utskriftskvaliteten og påliteligheten.
  • Tilpass til din bruk med 2 størrelser av hver fargeblekkpatron. De kostnadseffektive HP 90 blekkpatronene gir pålitelig og effektiv drift for å redusere brukeravbrudd og øke produktiviteten.
  • Problemfri utskrift med lite vedlikehold. HP 90 blekkpatroner er en del av et utskriftssystem for store formater, og er laget for effektiv drift og enkel installering. HP Smart utskriftsteknologi[k1] varsler deg når det er lite eller tomt for blekk.
Målgruppe

For mellomstore og store arbeidsgrupper som skriver ut tekniske dokumenter i store formater – arkitekt-, ingeniør- og konstruksjonsselskaper, offentlig sektor, trykkerier og utskriftsleverandører, repro-selskaper, detaljhandel og aviser.

Skriver ut alt fra nøyaktige strektegninger til kvalitetsbilder og grafisk GIS-innhold i stort format.


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel