Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

Black Friday


Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
HP
HP 90 økonomipakke 400 ml magenta blekkpatron og skrivehode (C5080A)

HP 90 økonomipakke 400 mlmagenta blekkpatron og skrivehode

HP 90 økonomipakning med skrivehode, magenta, og blekkpatron, 400 ml
Produktinfo
Produktbeskrivelse

HP 90 blekkpatroner gir konsekvent enestående resultater på alt fra nøyaktige strektegninger til fargebilder i fotokvalitet. HPs patenterte blekkformuleringer fungerer sammen med Designjet 4000-skrivere for rask, pålitelig og kostnadseffektiv ytelse.

Viktige salgsargumenter og fordeler
  • Et smart valg. HP 90 blekkpatroner gir konsistente resultater på alt fra nøyaktige strektegninger til fargebilder i fotokvalitet. Patentert HP-blekk designes med HP Smart utskriftsteknologi[k1] i rekvisita og skriver for å optimalisere utskriftskvaliteten og påliteligheten.
  • Tilpass til din bruk med 2 størrelser av hver fargeblekkpatron. De kostnadseffektive HP 90 blekkpatronene gir pålitelig og effektiv drift for å redusere brukeravbrudd og øke produktiviteten.
  • Problemfri utskrift med lite vedlikehold. HP 90 blekkpatroner er en del av et utskriftssystem for store formater, og er laget for effektiv drift og enkel installering. HP Smart utskriftsteknologi[k1] varsler deg når det er lite eller tomt for blekk.
Målgruppe

For mellomstore og store arbeidsgrupper som skriver ut tekniske dokumenter i store formater – arkitekt-, ingeniør- og konstruksjonsselskaper, offentlig sektor, trykkerier og utskriftsleverandører, repro-selskaper, detaljhandel og aviser.

Skriver ut alt fra nøyaktige strektegninger til kvalitetsbilder og grafisk GIS-innhold i stort format.


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel