Rabattkoder

Mining

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC


Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
HP
HP 85 3-pakning 28-ml blekkpatroner,  cyan (C9431A)

HP 85 3-pakning 28-ml blekkpatroner,cyan

HP 85 blekkpatron, cyan, 3-pakning - 3 blekkpatroner, 28 ml hver, selges ikke enkeltvis
Produktinfo
Produktbeskrivelse

Bildekvalitet som motstår falming i 82 år[p1] og som har konsistent fargenøyaktighet med de fargestoffbaserte blekktypene i HP 85 fargeblekkpatroner. Enestående resultater fra HP er enkelt, pålitelig og kostnadseffektivt.

Viktige salgsargumenter og fordeler
  • Lag bilder i fotokvalitet som motstår falming i 82 år[k1] med de fargestoffbaserte sammensetningene i HP 85 blekkpatroner. Presise detaljer og konsistent fargenøyaktighet gir deg utmerkede resultater.
  • De kostnadseffektive HP 85 fargeblekkpatroner gir pålitelig og effektiv drift for å redusere brukeravbrudd og øke produktiviteten. Multipacks med 3 blekktyper gir ytterligere besparelser og gjør det mer praktisk å skrive ut store mengder.
  • Gled deg over problemfrie utskrifter og lite vedlikehold. HP  85 fargeblekkpatroner er utformet sammen med skriveren. HPs interaktive og intelligente utskriftssystem varsler deg når det er lite blekk igjen, og gjør det lett å installere og vedlikeholde HP-rekvisita.
Målgruppe

Profesjonelle i grafikkintensive roller

Hverdagsutskrift av grafikkorienterte dokumenter i bredformat.


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel