Rabattkoder

Mining

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC


Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
HP
HP 790 1000 ml svart blekkpatron (CB271A)

HP 790 1000 ml svartblekkpatron

HP 790 blekkpatron med lavoppløselig blekk, svart, 1000 ml
Produktinfo
Produktbeskrivelse

Få pålitelig ytelse og brukervennlighet med HPs intelligente utskriftsteknologi [p1] og HPs 1000 ml blekkpatroner. Følg HPs retningslinjer for installasjon og bruk for å få et sikkert, pålitelig og effektivt lavoppløselig system som gir klare og holdbare utskrifter.

Viktige salgsargumenter og fordeler
    HP Designjet 9000s-utskriftssystemet – inkludert HPs blekk med lite løsemiddel, blekkpatroner, rengjørings- og vedlikeholdssett og utskriftsmateriell – er konstruert for å fungere med presisjon. HPs blekk med lite løsemiddel og alle kritiske komponenter i HPs utskriftssystem er testet for langvarig kompatibilitet og pålitelighet og må oppfylle HPs strenge kvalitetsstandarder. Pålitelig, konsistent drift sparer deg for tid og maksimerer produktiviteten.
  • HPs lavoppløselige utskriftsrekvisita er spesielt konstruert sammen med HP Designjet 9000s-utskriftssystemet. Hvis du følger HPs retningslinjer for installasjon og bruk, får du hjelp til å oppnå en pålitelig og produktiv utskriftsløsning med blekk med lite løsemiddel, og du får hjelp til å møte problemer knyttet til miljø, helse og sikkerhet for utskrift med HPs blekk med lite løsemiddel.
  • HPs lavoppløselige blekkformler er konstruert sammen med HP 9000s-skriverserien. De gir holdbare utskrifter som motstår falming i 3 år uten laminering, og de motstår riper, fargesmitte og sprekker. Gled deg over glimrende holdbarhet på billig, ubestrøket vinyl i tillegg til enestående ytelse på HPs utskriftsmateriale som er konstruert sammen med HPs blekk med lite løsemiddel. (Basert på HPs interne testing under bestemte testbetingelser, i forhold til viktige konkurrenter)
Målgruppe

Velegnet for trykkerier og utskriftsleverandører (digitale trykkerier, skiltmakere) som ønsker å utvide eller komplettere løsningene sine med en løsemiddelbasert løsning for skilt og plakater utendørs

Egenskaper og fordeler
  • Konstruert sammen for HP-kvalitet og –pålitelighet
  • HPs retningslinjer hjelper til med å gjøre utskrift med HPs lavoppløselige blekk sikkert, produktivt og enkelt.
  • HP 790 lavoppløselige 1000 ml blekkpatroner er konstruert for høy produktivitet og færre avbrudd
  • Med HPs intelligente utskriftsteknologi* blir HPs lavoppløselige utskriftsrekvisita enkle å bruke og administrere.
  • * Bruk av ekte HP-rekvisita sikrer tilgjengelighet av alle HP-utskriftsfunksjoner.


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel