Rabattkoder

Mining

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC


Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
HP
HP 70 2-pakning 130 ml blå blekkpatroner (CB349A)

HP 70 2-pakning 130 mlblå blekkpatroner

HP 70 blå blekkpatron, 2-pakning - 2 blekkpatroner på 130 ml hver, selges ikke enkeltvis
Produktinfo
Produktbeskrivelse

HP 70 130 ml blekkpatroner, 2-pakning gir deg dobbelt så mye blekk – en ekstra patron betyr færre turer til butikken og penger spart. HPs intelligente utskriftsteknologi varsler deg automatisk når det er lite blekk igjen [p1].

Viktige salgsargumenter og fordeler
  HP Vivera pigmentblekk er utviklet spesielt for å gi konsistente resultater; nøye utvalgte og svært rene pigmenter og eksklusiv blekksammensetning sikrer at pigmentpartiklene blir jevnt fordelt. Blekket er testet med skriveren og et bredt utvalg HP-papir for å garantere konsistent og problemfri utskrift. Resultater i toppkvalitet hver gang betyr at du unngår unødvendig bruk av papir og blekk som koster både tid og penger.
 • HP Smart utskriftsteknologi sikrer at du får fremragende resultater hver gang du skriver ut, og gir deg beskjed når det er lite blekk igjen [k1]. For å sikre stabil utskriftskvalitet foretar den interaktive systemteknologien i HP 70 blekkpatroner, HP 70 skrivehoder og i Designjet-skriveren automatiske og kontinuerlige justeringer for å optimalisere utskriftskvaliteten og fargenøyaktigheten. HP Vivera pigmentblekk og HP-papir gir rask fargestabilitet for raske utskriftsgjennomganger.
 • Innovativ HP Vivera pigmentblekkteknologi gir en uovertruffen kombinasjon av fremragende bildekvalitet, vannbestandighet og mer enn 200 års falmingsbestandighet på en rekke HP kunst- og spesialpapir [k2]. Du kan glede deg over et stort fargespekter, tett og rik svart, jevne overganger og ekte grå nøytralitet. Fargene stabiliseres raskt og forblir ekte selv når de vises under forskjellige lysforhold.
Målgruppe

HP 70 blekkpatroner med Vivera pigmentblekk er ideelle for profesjonelle fotografer og grafiske designere som vil produsere kunst av museumskvalitet og fotografier, prøvetrykk og reproduksjoner i fulle farger med holdbar bildestabilitet.

Egenskaper og fordeler
 • HP Vivera pigmentblekk er utviklet for problemfri utskrift med eksklusiv spredningsteknologi.
 • Unngå bortkastet rekvisita og omarbeid – HP-medier og HP Vivera pigmentblekk er utviklet for å virke sammen.
 • Utskriftskvalitet og pålitelighet er optimalisert med innovativ HP Smart utskriftsteknologi.
 • Praktisk og tidsbesparende nybestilling av rekvisita gjennom HP Smart utskriftsteknologi*.
 • Utskriftene motstår falming i mer enn 200 år på en rekke kunst- og spesialpapir fra HP**.
 • * Du finner mer informasjon på http://www.hp.com/go/designjet/supplies
 • **Besøk www.hp.com/go/supplies/printpermanence for flere detaljer


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel