Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

Black Friday


Du er her // Forsiden // DATAUTSTYR // Rekvisita // Blekkpatroner // HP //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
HP
HP 58 foto original blekkpatron (C6658AE)

HP 58 foto original blekkpatron

HP 58 fotoblekkpatron
Produktinfo
Produktbeskrivelse

HP 58 fotoblekkpatron gir tilnærmet kornfrie [p1] fotografier ved bruk av HP 6- og 8-fargers utskriftssystemer [p2]. En pålitelig patron med merkebeskyttet blekk som er enkel å installere, og som sammen med HP-papir gir virkelighetstro fotografier fra HP-skriveren.

Viktige salgsargumenter og fordeler
    HP 58 fotoblekkpatron er utviklet for å gi livaktige fargefotografier som gir samme inntrykk som tradisjonelle fotografier. Spesialutviklet, merkebeskyttet fargestoffbasert blekk i HPs 6- og 8-fargers utskriftssystemer [k2] er tilpasset det avanserte belegget på HP Premium Plus fotopapir. Dessuten holder disse fotografiene seg i generasjoner, og lengre enn de fleste tradisjonelt fremkalte fotografier [k1].
  • HP 58 fotoblekkpatron gir pålitelig ytelse og resultater. Den brukes sammen med skriveren i et system utviklet for høy kvalitet, driftssikkerhet og gode resultater.
  • HP 58 fotoblekkpatron er enkel å installere og bruke. En indikator på skjermen overvåker blekknivåene, slik at du får byttet patron i rett tid. Avansert blekkpatron- og utskriftssystemteknologi gjør det enkelt å oppnå gjennomgående gode resultater. Brukes sammen med HP 57 trefargers blekkpatron og HP 59 grå fotoblekkpatron i HPs 6- eller 8-fargers utskriftssystem.
Målgruppe

Eiere av digitalkameraer og fotoentusiaster som ønsker å produsere holdbare fotografier, kopier eller forstørrelser av høy kvalitet.

Virkelighetstro fotokvalitet på utskriftene, fra 10 x 15 cm fotografier uten marg til personlige kort, plakater, markedsføringsmateriell og profesjonelle dokumenter.

Inkludert i leveransen
    Blekkpatron


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel