Rabattkoder

Mining

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC


Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
HP
HP 57 liten trefargers original blekkpatron (C6657GE#301)

HP 57 liten trefargers originalblekkpatron

HP 57 liten trefargers blekkpatron
Produktinfo
Produktbeskrivelse

HP 57 liten trefargers blekkpatron gir flotte farger for en rekke forskjellige utskriftsbehov. Få konsistent, pålitelig ytelse hver gang du skriver ut, selv ved mindre hyppig bruk. Denne blekkpatronen er konstruert for moderat, leilighetsvis bruk.

Viktige salgsargumenter og fordeler
    Det patenterte blekket i HP 57 liten trefargers blekkpatron er utviklet sammen med skriveren for å gi en enestående lysekthet[k1], virkelighetstro fotografier med presise bildedetaljer og for å sørge for en imponerende fargenøyaktighet for en rekke ulike utskriftsbehov.
  • Spar penger ved å velge en blekkpatron med akkurat den mengden blekk du trenger, og velkjent HP-kvalitet og -pålitelighet. Du vil få den trygge forvissningen om at HP-blekkpatronen vil ha en konsistent ytelse, selv om du skriver ut mindre hyppig. Med HP vil du alltid kunne finne den rette blekkpatronen i forhold til hvor mye, og hvor ofte, du skriver ut.
  • HP 57 liten trefargers blekkpatron er enkel å installere og kan brukes sammen med alle skrivere som fungerer sammen med HP 56-blekkpatronen. Den avanserte blekkpatron- og skriverteknologien gjør det enkelt å oppnå gjennomgående gode resultater for mange typer utskriftsprosjekter, fra private nyhetsbrev til familiefotografier.
Inkludert i leveransen
    Blekkpatron


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel