Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

Black Friday


Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
HP
HP 57 liten trefargers original blekkpatron (C6657GE)

HP 57 liten trefargers originalblekkpatron

HP 57 liten trefargers blekkpatron
Produktinfo
Produktbeskrivelse

HP 57 liten trefargers blekkpatron gir flotte farger for en rekke forskjellige utskriftsbehov. Få konsistent, pålitelig ytelse hver gang du skriver ut, selv ved mindre hyppig bruk. Denne blekkpatronen er konstruert for moderat, leilighetsvis bruk.

Viktige salgsargumenter og fordeler
  Det patenterte blekket i HP 57 liten trefargers blekkpatron er utviklet sammen med skriveren for å gi en enestående lysekthet[k1], virkelighetstro fotografier med presise bildedetaljer og for å sørge for en imponerende fargenøyaktighet for en rekke ulike utskriftsbehov.
 • Spar penger ved å velge en blekkpatron med akkurat den mengden blekk du trenger, og velkjent HP-kvalitet og -pålitelighet. Du vil få den trygge forvissningen om at HP-blekkpatronen vil ha en konsistent ytelse, selv om du skriver ut mindre hyppig. Med HP vil du alltid kunne finne den rette blekkpatronen i forhold til hvor mye, og hvor ofte, du skriver ut.
 • HP 57 liten trefargers blekkpatron er enkel å installere og kan brukes sammen med alle skrivere som fungerer sammen med HP 56-blekkpatronen. Den avanserte blekkpatron- og skriverteknologien gjør det enkelt å oppnå gjennomgående gode resultater for mange typer utskriftsprosjekter, fra private nyhetsbrev til familiefotografier.
Målgruppe

Ideell til grafikk, fotografier og tekstbaserte dokumenter - utviklet spesielt for kunder som skriver ut mindre hyppig og som er interessert i en lav innkjøpspris.

Virkelighetstro kvalitetsbilder i prosjekter fra 10 x 15 cm bilder uten marg til personlige kort, plakater og markedsføringsmateriell/brosjyrer, og imponerende fargegrafikk og skarp, svart tekst i alle tenkelige prosjekter - fra nyhetsbrev til profesjonelle dokumenter.

Egenskaper og fordeler
 • Skriv ut skarp tekst og grafikk med HP-blekkpatron av høy kvalitet.
 • Arkiver dokumenter som beholder tekst- og fargekvaliteten, og som motstår falming.
 • Spar tid og penger ved bruk av HP-blekkpatroner med overlegen pålitelighet og ytelse.
 • Få varsel når skriveren har lite blekk igjen.
 • Velg den originale HP-blekkpatronen som er tilpasset ditt utskriftsbehov, på en enkel måte.
 • *Basert på papirindustriens anslag for syrefritt papir; data for fargestoffstabilitet i romtemperatur er basert på liknende systemer testet i henhold til ISO 11798 og ISO 18909.
 • **HP SureSupply-funksjoner og -tilgjengelighet kan variere fra land til land. Gå til www.hp.com/learn/suresupply hvis du vil ha mer informasjon.
Inkludert i leveransen
  Blekkpatron


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel