Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

Black Friday


Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
HP
HP 54 svart original blekkpatron (CB334AE#ABB)

HP 54 svart original blekkpatron

HP 54 svarte blekkpatroner
Produktinfo
Produktbeskrivelse

HP 54 svarte blekkpatroner lar deg skrive ut mer tekst i laserkvalitet og skarpe bilder. Denne pålitelige patronen gir overlegen utskriftskvalitet og konsistent ytelse, med blekk i arkivkvalitet. Få mye for pengene ved hyppig utskrift.

Viktige salgsargumenter og fordeler
  Lag fremragende dokumenter, skarpe gråtonebilder og mye mer med HP 54 svarte blekkpatroner. Arkiverte dokumenter beholder tekst- og fargekvalitet i mange tiår uten å falme [k1]. Bruk kombinasjoner av blekk og papir fra HP for super falmingsbestandighet på viktige juridiske dokumenter, diplomer og fotografier.
 • HP-patroner med høy kapasitet gir mer for pengene. Skriv ut opptil tre ganger[k2] flere sider med denne HP-patronen, som er laget for hyppig utskrift. Originale HP-blekkpatroner har en unik blekksammensetning som sammen med skrivehodet i HP-skriveren gir overlegen pålitelighet og ytelse.
 • Utskifting av blekkpatroner blir enkelt når du bruker rekvisita som er laget spesielt for din skriver. Originale HP-blekkpatroner er lett tilgjengelige og enkle å installere, så du kommer i gang uten problemer. I tillegg gjør HPs Planet Partners[k3]-program det enkelt og praktisk å resirkulere tomme blekkpatroner.
Målgruppe

Ideell for eiere av HP-blekkskrivere som krever mer for pengene ved hyppig utskrift.

Egenskaper og fordeler
 • Skriv ut skarp tekst og grafikk.
 • Arkivdokumenter som beholder tekstkvaliteten og som motstår falming.
 • Originale HP-blekkpatroner har unike blekksammensetninger.
 • Få varsel når blekknivået er lavt.
 • Kostnadsfri og praktisk retur og resirkulering***.
 • *Basert på papirindustriens anslag for syrefritt papir; fargestabilitetsdata i romtemperatur er basert på liknende systemer testet i henhold til ISO 11798 og ISO 18909.
 • **HP SureSupply-funksjoner og -tilgjengelighet kan variere fra land til land. Gå til www.hp.com/learn/suresupply hvis du vil ha mer informasjon.
 • ***Programtilgjengelighet varierer. Retur og resirkulering av utskriftsrekvisita fra HP er i øyeblikket tilgjengelig i mer enn 40 land, områder og regioner i Asia, Europa og Nord- og Sør-Amerika gjennom HPs Planet Partners-program. Besøk www.hp.com/recycle for å få mer informasjon
Inkludert i leveransen
  Blekkpatron


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel