Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

Black Friday


Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
HP
HP 364XL Photosmart-blekkpatron,  svart (CB321EE#301)

HP 364XL Photosmart-blekkpatron, svart

HP 364XL Photosmart-blekkpatron med Vivera-blekk, svart
Produktinfo
Produktbeskrivelse

Svarte HP 364XL Photosmart-blekkpatroner skriver ut skarpe dokumenter i laserkvalitet med svart HP Photosmart pigmentblekk. Spar tid og penger – velg høykapasitetspatroner når du skriver ut ofte.

Viktige salgsargumenter og fordeler
  • Skriv ut holdbare dokumenter med tekst i laserkvalitet og skarp kanter rundt grafikk med HP Photosmart pigmentert svart blekk. Arkiver dokumenter som beholder tekstkvaliteten i mange tiår uten falming med originalt HP-blekk[k1]. Sett din lit til HP-blekk og -papir for å påse at lagrede juridiske dokumenter, diplomer og fotografier bevarer bildekvaliteten i mange år.
  • Eksepsjonelt allsidig og praktisk med et utskriftssystem med 5 blekkfarger som kombinerer fargestoff- og pigmentblekk for å gi konsistent imponerende resultater. Du trenger bare å skifte ut fargen det er tomt for, med økonomiske og separate blekkpatroner.
  • Få 3 ganger flere svarte utskriftssider og spar penger ved å bruke høykapasitetspatronen som er laget for dem som skriver ut ofte[k2]. Originale HP-blekkpatroner med høy kapasitet gir flere utskrevne sider og krever færre utskiftinger enn standardpatroner.


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel