Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

Black Friday


Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
HP
HP 364XL Photosmart-blekkpatron,  svart (CB321EE)

HP 364XL Photosmart-blekkpatron, svart

HP 364XL Photosmart-blekkpatron med Vivera-blekk, svart
Produktinfo
Produktbeskrivelse

Svarte HP 364XL Photosmart-blekkpatroner skriver ut skarpe dokumenter i laserkvalitet med svart HP Photosmart pigmentblekk. Spar tid og penger – velg høykapasitetspatroner når du skriver ut ofte.

Viktige salgsargumenter og fordeler
  • Skriv ut holdbare dokumenter med tekst i laserkvalitet og skarp kanter rundt grafikk med HP Photosmart pigmentert svart blekk. Arkiver dokumenter som beholder tekstkvaliteten i mange tiår uten falming med originalt HP-blekk[k1]. Sett din lit til HP-blekk og -papir for å påse at lagrede juridiske dokumenter, diplomer og fotografier bevarer bildekvaliteten i mange år.
  • Eksepsjonelt allsidig og praktisk med et utskriftssystem med 5 blekkfarger som kombinerer fargestoff- og pigmentblekk for å gi konsistent imponerende resultater. Du trenger bare å skifte ut fargen det er tomt for, med økonomiske og separate blekkpatroner.
  • Få 3 ganger flere svarte utskriftssider og spar penger ved å bruke høykapasitetspatronen som er laget for dem som skriver ut ofte[k2]. Originale HP-blekkpatroner med høy kapasitet gir flere utskrevne sider og krever færre utskiftinger enn standardpatroner.
Målgruppe

Ideelt for kunder som skriver ut ofte og ønsker rimelige fotografier og dokumenter av høy kvalitet.

Egenskaper og fordeler
  • Skriv ut holdbare dokumenter med tekst i laserkvalitet og skarp kanter rundt grafikk med HP Vivera-blekk. Få dokumenter og fotografier med fremragende bildekvalitet og rik gråtonegrafikk.
  • Rimelige, separate blekkpatroner — bytt ut hver patron for seg når det er nødvendig.
  • Arkiver dokumenter som beholder tekstkvaliteten i mange tiår uten falming med originalt HP-blekk*. Sett din lit til HP-blekk og -papir for å påse at lagrede juridiske dokumenter, diplomer og fotografier bevarer bildekvaliteten i mange år.
  • Forbedre dokumentkvaliteten ved å bruke papir med ColorLok-logoen. Kraftigere svart gir bedre kontrast og skarpere tekst. Dokumentene tørker raskere, så det blir færre flekker når de håndteres.
  • Rask og enkel innsetting av patroner - unik farge og tilpassing sikrer at riktig fargeblekk er på riktig plass.
  • * Basert på papirindustriens anslag for syrefritt papir og originalt HP-blekk; data for fargestoffstabilitet i romtemperatur er basert på lignende systemer testet i henhold til ISO 11798 og ISO 18909.


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel