Rabattkoder

Mining

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC


Du er her // Forsiden // DATAUTSTYR // Rekvisita // Blekkpatroner // HP //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
HP
HP 363 lys magenta original blekkpatron (C8775EE#ABB)

HP 363 lys magenta originalblekkpatron

HP 363 blekkpatron, lys magenta
Produktinfo
Produktbeskrivelse

HP Vivera-blekk gir livlige og stabile farger for virkelighetstro fotografier og dokumenter i skarp laserkvalitet. For å oppnå optimale ytelser er disse blekktypene sammensatt for å motstå falming, smitte og utflyting - og er spesielt konstruert for bruk i din HP skriver.

Viktige salgsargumenter og fordeler
  Skriv ut virkelighetstro fotografier og svart tekst i laserkvalitet med seks unike HP-patroner som bruker HP Vivera-blekk. Få glede av kraftige, stabile farger med utmerket falmingsbestandighet. Dine verdifulle fotografier og dokumenter vil holde seg fine i årevis.
 • Nye HP blekkpatroner er konstruert for effektiv utnyttelse av blekket, og kan gi deg innsparinger. Innovativ design av blekk, patron og skriver transporterer blekk effektivt fra patronen til papiret slik at du får mest mulig igjen for pengene.
 • HP Vivera-blekk er basert på HPs ekspertise på innovative blekksammensetninger - for resultater du kan stole på. De unike sammensetningene har gjennomgått omfattende tester gjennom flere år, og tilfredsstiller HPs strenge krav til høy utskriftskvalitet oghastighet ­.
Målgruppe

Hjemmebrukere som bruker blekkpatroner i en allsidig og pålitelig blekkskriver som kan håndtere forskjellige typer utskriftsprosjekter og utskrift av store mengder fargefotografier. Inkludert albumentusiaster og andre hobbybrukere; personer med hjemmekontor.

Egenskaper og fordeler
 • HP Vivera-blekk gir livlige og virkelighetstro farger, og skarp, svart tekst i laserkvalitet.
 • For optimal pålitelighet og ytelse er HP Vivera-blekk rene og uten skadelige, forurensende stoffer.
 • HP Vivera-blekk med lavt fargestoffinnhold kan skrive ut et stort spekter av realistiske, falmingsbestandige fotografier.
 • For å oppnå optimale ytelser er HP Vivera-blekk spesielt sammensatt for å fungere sammen med ditt HP utskriftssystem.
 • HP Vivera-blekk gir livfulle og holdbare fotografier som holder minnene levende.
Inkludert i leveransen
  Blekkpatron


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel