Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

Black Friday


Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
HP
HP 351XL fotoøkonomipakke - 140 ark 10 x 15 cm (Q8848EE)

HP 351XL fotoøkonomipakke - 140 ark10 x 15 cm

HP 351XL økonomifotopakke med Vivera-blekk - 140 ark / 10 x 15 cm
Produktinfo
Produktbeskrivelse

HP økonomifotopakker har det du trenger for å skrive ut virkelighetstro bilder hjemme på en praktisk måte. Skriv ut 10 x 15 cm fargebilder uten kantlinjer hjemme til en kostnad per bilde som nå er mer rimelig enn noensinne -bare legg til bildet.

Viktige salgsargumenter og fordeler
    HP 351XL trefargers blekkpatron med Vivera-blekk kombinert med HP Premium glanset fotopapir 10 x 15 cm i ett økonomiprodukt, lar deg skrive ut rimelige fargefotografier i laboratoriekvalitet hjemme. Originale HP-rekvisita er et smart valg som tilfredsstiller dine utskrifts- og budsjettbehov. Få HP-pålitelighet til lave løpende kostnader.
  • All rekvisita du trenger for å skrive ut inntil 140 fotografier uten marg på 10 x 15 cm hjemme. Inkluderer HP 351XL trefargers blekkpatron med Vivera-blekk og glanset HP Premium-fotopapir – ideelt for utskrift av større mengder eller fotografier i laboratoriekvalitet. Du trenger ikke finne ut hvilken papirtype som passer til blekkpatronen. HP har samlet alt i én praktisk pakke.
  • Skriv ut flotte bilder som ser ut og føles som butikkfremstilte bilder. HP Premium glanset fotopapir er optimalisert for bruk med HPs blekk og blekkskrivere for å gi utskrifter som alltid er klare og skarpe.
Målgruppe

Ideell for forbrukere som skriver ut mange fotografier hjemme, og som ønsker et praktisk og rimelig produkt som gir utskrifter av høy kvalitet.


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel