Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

Black Friday


Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
HP
HP 351 trefargers original blekkpatron (CB337EE#231)

HP 351 trefargers original blekkpatron

HP 351 trefargers blekkpatron med Vivera-blekk
Produktinfo
Produktbeskrivelse

HP 351 trefargers blekkpatron med Vivera-blekk lager skarpe, holdbare og livfulle farger for daglig utskrift. Du får mye for pengene når du velger denne originale HP-blekkpatronen, som er laget for moderate utskriftsmengder.

Viktige salgsargumenter og fordeler
  For moderat utskrift fra tid til annen velger du HP 351 trefargers blekkpatron med Vivera-blekk. Originale HP-blekkpatroner er et smart valg som tilfredsstiller dine utskrifts- og budsjettbehov. Med dette valget får du pålitelig kvalitet fra originale HP-blekkpatroner til en rimelig pris.
 • Nyt ditt sosiale liv! Du trenger en problemfri blekkpatron som skriver ut når du trenger det – uansett om det er bilder, websider eller fotografier. HP 351 trefargers blekkpatron med Vivera-blekk er en praktisk løsning for dine daglige utskriftsbehov, og gir deg fremragende HP-kvalitet og -pålitelighet. De yter konsistent helt til de er tomme, og for å gjøre det ekstra praktisk, varsler HPs utskriftsteknologi deg når blekknivået er lavt.
 • Utskifting av blekkpatroner blir enkelt når du bruker rekvisita som er laget spesielt for din skriver. Originale HP-blekkpatroner er lett tilgjengelige og enkle å installere, så du kommer i gang uten problemer. I tillegg gjør HPs Planet Partners[k1]-program det enkelt og praktisk å resirkulere tomme blekkpatroner.
Målgruppe

Ideell for forbrukere som skriver ut moderate mengder fra tid til annen, og som ønsker uproblematiske og pålitelige utskrifter med holdbart resultat.

Egenskaper og fordeler
 • Få minnene til å vare. Fotografiene vil forbli livfulle og motstå falming når du velger HP Vivera-blekk.
 • Gjør fotografier om til mesterstykker.
 • Spar tid og penger ved bruk av HP-blekkpatroner med overlegen pålitelighet og ytelse.
 • Få varsel når blekknivået er lavt.
 • Kostnadsfri og praktisk retur og resirkulering***.
 • *Basert på HP Image Permanence Labs testing av lysfalming under glass. Kontrolltest pågår ved Wilhelm Imaging Research. Du finner mer informasjon på www.hp.com/go/printpermanence.
 • **HP SureSupply-funksjoner og -tilgjengelighet kan variere fra land til land. Gå til www.hp.com/learn/suresupply hvis du vil ha mer informasjon.
 • ***Programtilgjengelighet varierer. Besøk www.hp.com/recycle for å få mer informasjon
Inkludert i leveransen
  Blekkpatron


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel