Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

Black Friday


Du er her // Forsiden // DATAUTSTYR // Rekvisita // Blekkpatroner // HP //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
HP
HP 348 foto original blekkpatron (C9369EE)

HP 348 foto original blekkpatron

HP 348 fotoblekkpatron med Vivera-blekk
Produktinfo
Produktbeskrivelse

Denne avanserte fotopatronen - som er en del av HPs 6- og 8-fargers utskriftssystemer - fungerer sammen med andre HP-patroner for å gi krystallklare, skarpe farger for virkelighetstro kvalitetsbilder som motstår falming i generasjoner [p1].

Viktige salgsargumenter og fordeler
    Produser skarpe, rike bilder med mindre korning for virkelig imponerende resultater – et bredt fargespekter betyr jevne fargeoverganger. Skriv ut virkelighetstro fargebilder ved å kombinere denne patronen med HP 344 eller 343 trefargers patroner for å produsere HPs 6-fargers utskriftssystem. Få bilder av tradisjonell fotokvalitet med et stort fargespekter når du bruker denne patronen sammen med HP 344 eller 343 trefargers patroner og HP 100 fotoblekkpatron, grå, for å produsere HPs 8-fargers utskriftssystem.
  • Skriv ut bilder med eksepsjonell falmingsbestandighet, og sørg for at disse minnene holder seg like friske, skarpe og virkelighetstro som den dagen du tok dem. Få en ytelse du kan stole på – patenterte fargestoffbaserte blekktyper er spesialformulert for denne patronen for å gi overlegen falmingsbestandighet på HP Premium Plus fotopapir. Det perfekte valg for bilder du ønsker å beholde selv, enten det er i et album, på veggen eller på skrivebordet; egner seg også til å skrive ut flere kopier som du kan dele med andre.
  • Problemfrie utskrifter – proaktive alarmer på skjermen varsler deg når blekknivåene er lave slik at du kan skifte ut rekvisitaene før de går tomme. Du kan også sjekke blekknivåene når som helst via verktøyskrinet til skriveren. Skriveren kommuniserer med patronen og foretar fortløpende justeringer for å sikre at du hele tiden får utskrifter av høy kvalitet. Utskiftingspatroner er designet for enkel installasjon – systemet sjekker installasjonen av patronen og bekrefter at det er en original HP-patron.
  • Avansert blekkpatronteknologi sikrer utmerkede resultater hver gang – for alt fra forretningspresentasjoner til kjære familiebilder. Den smarte utskriftsteknologien* sikrer fargekonsistens fra patron til patron og flott kvalitet i hvert bilde.
Målgruppe

HP 348 fotoblekkpatron er designet for entusiaster av digital fotografering og andre brukere som ønsker muligheten til å skrive ut krystallklare, virkelighetstro bilder – eller bildebaserte dokumenter eller andre prosjekter – med eksepsjonell falmingsbestandighet.

Typiske bruksområder for denne avanserte patronen, er bilder du vil beholde selv eller dele med andre; kreative prosjekter slik som egenproduserte gratulasjonskort; forretningsdokumenter og markedsføringsmaterialer som inneholder fotografiske bilder.

Inkludert i leveransen
    Blekkpatron
Tilbehør
HP 44 blekkpatron, magenta
HP 44 blekkpatron, magenta
HP 44 blekkpatron, magenta
522,-
Kjøp


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel