Rabattkoder

Mining

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC


Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
HP
HP 250-arks papirskuff for HP Officejet Pro 8000 Series (CB090A)

HP 250-arks papirskuff for HPOfficejet Pro 8000 Series

Produktinfo
Produktbeskrivelse

Få mer ut av din HP Officejet Pro-skriver med denne allsidige papirskuffen for 250 ark. Øk den generelle kapasiteten for mer effektiv utskrift, eller legg i ulike medier for enkelt bytte mellom daglige og mer verdifulle utskriftsprosjekter.

Viktige salgsargumenter og fordeler
    Øk den generelle kapasiteten til din HP Officejet Pro-skriver i takt med bedriftens vekst, og bruk mindre tid på etterfylling av papir ved å legge til denne papirskuffen for 250 ark. Strømlinjeforme forretningsprosesser ved å dele skriveren mellom flere brukere.
  • Mer allsidighet – veksle mellom ulike medier uten å måtte ta ut og legge i hovedskuffen. Skuffene kan fylles med medier i ulike størrelser, tykkelser eller finisher for effektiv utskrift av markedsføringsmateriell i profesjonell kvalitet.
  • Problemfri installering og bruk. Skyv den andre papirskuffen inn i HP Officejet Pro-skriveren, fyll den og start utskriften. Øk produktiviteten og allsidigheten for enkeltpersoner eller grupper med en HP Officejet Pro 250-arks papirskuff.


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel